A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Szeptember
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

szept

30

Lehet DXN üzletet építeni introvertált személyiséggel, passzív megközelítéssel, bár aki nem olyan személyiség, hogy az élére állna egy folyamatnak, fogadja el:

A siker nem egyik napról a másikra fog jönni

 

A DXN hálózatában megtalálja bárki azt a kényelmes Hobit-lyukat, amiben boldog lehet akkor is, ha nem osztja meg abszolút senkivel DXN Forró italai és táplálékai iránti szenvedélyét és pozitív tapasztalatait

Számukra is ad lehetőséget a DXN, akik félénk tendenciákat követnek, vagy kizárólag passzív módon kívánják építeni a hozzájuk kapcsolódó fogyasztói hálózatot, próbálkozó módon egyszerű marketing taktikát alkalmazva érdeklődőket fogadni

A mai világban nem mindenki képes egyből radikális változtatásra, de egyszerű eszközökkel bárkinek esélye van arra, hogy szégyentelenül nagy mennyiségű forgalom generáljon idővel, hétköznapi megoldásokból, egyszerűen megosztott információkkal. introvertált-barát módon kinevelve a helyi közösségből aktív és passzív üzletépítőket, rendszeresen vásárló törzsvásárlókat - online módszerekkel, vagy azok nélkül.

 

Marketing megoldások Introvertált személyiséggel?

Én szenvedélyesen támogatója vagyok a digitális élettérben végzett marketingnek, De már tapasztaltam azt is, hogy egy meglepő passzív marketing fogás is hatalmas érdeklődést tud kiváltani. A visszahúzódó személyiségeknek apró területeket elég uralni, amit mások nem használnak ki.

 

A Klasszikus vágású „Online vevőszerző tölcsér” kiegészítve internet-mentes" gerilla marketing" eszközökkel, igazán kivalló módot teremt arra, hogy rendszeres időráfordítás nélkül is meglepő sikereket érhessünk el 

Tehát itt van 10 könnyű offline marketing ötlet Introvertált Regisztrált törzsvásárlóknak.

Ezek segítségével passzívan reklámozhatja bármelyik törzsvásárló a saját személyre szabott DXN-es barna WEB-oldalát, vagy akár a személyes márkát építő blogját. Ráadásul mindezt izzadt tenyér-, dadogás- és gyomorgörcs nélkül, amit a nyilvános szereplés váltana ki! 

Regisztrációt követően kérd segítségem, ha nem megy egyedül összeállítani az induláshoz szükséges ezközöket, hogy bárki kipróbálhassa, hogyan megy Nyílvános tájékoztatók és házi marketingterv bemutatók nélkül egy MLM üzlet építése!

 

Távozás előtt adj két névjegkártyát

 

Kinek? Annak, akinek fizetsz! Akivel összefutottál! Legyen a kártya „kidobhatatlan” és akkor biztosan megtartják, Ha van rajta egy ellenálhatatlan ajánlat egy időhöz-akcióhoz kötött kupon, vagy csak egy Centiméter beosztás, már nyert ügyed van

Tehetsz ki néhány darabot olyan helyekre ahol van erre lehetőség vagy kijelölt hely közkönyvtárak, étkezdék, kávézók kisboltok, közösségi információs központok területén érdemes megkérdezni

 

Teremts Divatot 

Terveztess vagy tervezz egy saját mintával pólót. Hirdesse az helyetted az URL-t, Tegyél mellé egy bemutatkozó szöveget, vagy egy érdeklődést keltő nyilatkozatot / legyen a design, az amely segíti az embereknek, hogy kapcsolatot kezdeményezzenek veled. Introvertált személyiséggel is sokan hordanak feliratos pólókat, miért reklámoznád akkor más üzletét

 

 

Még ütősebb, ha az egész családod felruházod ilyenekkel!

És inkább érdeklődj viszont, ha odalép hozzád valaki rákérdezni mi is ez! A beszélgetés végén pedig hagyd a munkát édesen a névjegykártyának, amikor azt átadod búcsúzóul! 

 

Nyomtass Hírnevet!

 

 

 1. Küldj képeslapot: Egy szemet gyönyörködtető képeslap, amire köszöntés és záró sorok közzé a szokásos rövid üzenetek helyett egy URL-link címét betéve, akár a blogodra mutatva közös szöveget, igazi élménybeszámolót írhatsz a rokonságnak élményeidről.
 2. Hasonló dolog a szomszédságnak szóló szórólap, ezt érdemes akár névre szólóan mondhatni célzottan és rendszeresen megtenni
 3. Munkahelyen „látványosan” közkinccsé tett Egyedi falinaptár ahol esetleg még azt is jelölöd: Mikor fogsz rendelést feladni, az hogy regisztrálni fog valaki egy kis közösségből kicsi, viszont zárt közösségen belül annak a valószínüsége, hogy rendszeresen fognak rendelni termékeket, határozottan nagyobb, főleg ha a kávészünetben megmutatod: A téma igazi szakértője vagy!
 4. A4-es plakát a közösség hirdetőtáblákra a város körül. Kávéházak, élelmiszerbolt, egyetemeken, lépcsőházakban és bármely étteremben, ahol sokan megfordulnak az a hely tökéletes erre.

 

 

 

Szponzorálj introvertált személyiséggel is!

 

 

Meglepő dolog lehet, de ahonnan anyagi tmogatást látnak, onnan jobban elhiszik hogy tényleg van pénz és jobban felkelti az érdeklődésüket a munka része is! Ezek kapcsolódhatnak a kedvenc elfoglaltságodhoz is és nem feltétlenül fogod rákölteni a gatyádat, mert eddig is költöttél ezekre a dolgokra!

 

Szponzorálj a háttérből Bulikat:

 

Vidd el a helyi rock-együttesének a hangszereket egyik helyről a másikra és cserébe legyen rajta a WEB-oldalad címe a plakátokon! Amit extraként kapsz az egy Backstage belépő a bulira, hiszen te innentől a csapat tagja vagy. 

Szponzorálj a háttérből Eseményeket:

 

Irodalmi kör vagy kiállítás megnyitó? Legyen rajta a meghívón, a plakáton a neved, mint támogató! nem kell hozzá sok dolog, csak add ingyen a ganodermás kávékat, amíg az esemény tart, és aki kér kapjon egy névjegyet ami aztán teszi a dolgát

Szponzorálj a háttérből kisközösségi hírlevelet

 

Támogasd a templomi vagy közösségi csoport - non-profit szervezet negyedéves hírlevelét cserébe egy PR értékű cikkért.

 

Legyél vendég újságíró a helyi lapban!

 

Írj cikkeket a helyi újságban, kérj megbízást, amiért cserébe megjelenik üzletedről is rendszeresen egy-egy PR-cikk. 

 

 

 

Az autód egy mozgó hirdetési felület 

Autó-fólia vagy autó mágnes esetleg csak egy ablak matrica a logóval és a WEB-címmel? Használj egyedi szlogent az  URL-előtt hogy megjegyezhetőbb legyen, vagy QR-kódot, hogy egyből oda navigáljon aki rögzíti a kíváncsiság miatt ahová te akartad odacsalogatni!

 

 

 Csak légy biztos abban, az autó megjelenését, tisztaságát az üzleted megítélésére a márkád hírnevével fogják azonosítani.

 

Küldj el naponta egy kézzel írt leveleket

 

A szórólapot eldobják a kézzel írt leveleket többször is elolvassák

(Nem tudod a címét kérdezz rá telefonon vagy Chaten?

 

Küldj rendszeresen e-mailt, gyűjtsd a e-mail címeket

 

Iratkozzon fel e-mail listát, akkor legyen az alján minden e-maileket.)

 

Ajándékozz!

 

 Reklámajándéktárgyak használatával már komoly költségekbe is verheted magad, ezért óvatosan, de néha egy ilyen húzás ha ezerszeresen megtérül évről évre, akkor hálás lehetsz magadnak a bátorsgodért. Ez szinte már határos lehet a „kiskutya eladás” módszerével is:

„Próbáld ki egy hónapig minden nap csak ezt a kávét iszod! Nem kell fizetned, csak ha jólesett!”

 

Legyél irgalmas szamaritánus

 

Adományozz ajándékutalványokat email címért, helyi versenyen legyen a különdíj a te portfóliódból összerakva! - gondolom: iskola, templom, vagy non-profit egyesületek és klubok, sportesemények mindenütt vannak

 

Ezek a tippek nem ingyenes megoldási ötletek, épp ezért ha csak egy-két ötletet végigviszel, kiemelkedsz a tömegből és az üzeneted szóbeszéd tárgya lesz, a nélkül, hogy neked kellene pörögnöd és eladnod az üzletedet. Remélem sikerült megmutatni introvertált személyiséggel is lehet hányinger mentesen offline eszközökkel is DXN üzletet építeni. Sok sikert kívánok minden fellelkesült új regisztrálónak!

szept

20

Az anekdota, ami miatt egy hálózatépítő, ha kezdetben hibát követ el már tutira nem lehet, sikeres abból adódik, amire Einstein is rámutatott egy egyetemi előadásán: 

 

 Az óra kezdetén az ősz professzor a táblához lépett és elkezdte felírni a kilences szorzásokat:

1x9=7

2x9=18

3x9=27

4x9=36

5x9=45

6x9=54

7x9=63

8x9=72

9x9=81

10x9=90

Az anekdota szerint a hallgatók már az első pillanattól fogva észrevették a hibát, és kuncogva figyelték tovább az idős zsenit. Néhányan össze is súgtak: "biztosan hülyül már az öreg!" 

 

Miután elkészült a táblától elfordulva a következőket mondta Einstein az egyetem hallgatóinak:

"Tudom, miért nevetnek, de nem véletlenül rontottam el az első szorzást. Szeretnék megtanítani Önöknek egy nagyon fontos leckét: ez egy remek példa, hogy életük során mit fognak kapni az emberektől! Nézzék meg! Kilenc alkalommal jó eredményt írtam fel és csak egyetlen egyszer hibáztam. Hiába voltam az esetek kilencven százalékában helyes, most mindenki csak arról az egy hibámról beszél és ezért nevetnek rajtam.”

 

Az anekdota summája elég egyszerű hálózatépítőknek is:

A aki látott hibázni soha sem fogja elismerni, ha ezerszer jól csinálod is a dolgod, mindig azzal fognak bántani, amit egyszer elrontottál Ne engedd, hogy eltérítsenek a céljaidtól! Meg kell tanulni, hogy ne hallgass a kárörvendőkre.

Acélozd meg magad és haladj tovább! Ugyanis ilyenkor csak az derül ki: 

Ott és akkor nem rajtuk múlik, eléred-e a célodat!

Einstein mikor kifejtette ezt a leendő tudósok hatalmas tapssal jutalmazták tanítását a teremben az anekdota szerint és nagyon sokan szégyellték magukat kezdeti viselkedésük miatt az anekdota szerint. 

Senki sem születik hálózatépítőnek, mindenki képes viszont javítani a kezdeti hibás lépéseket, rutint szerezve képessé változik bárki jól végezni a feladatát, tanulás nélkül viszont esély sincs rá!

Sokan lesznek, akik igazából jobban értenek hozzá, mit kellene tenned első lépésben, de sosem jutnak tovább, mert nem fejlesztik magukat. Lépj ilyenkor tovább, ne a zavaró tényezőkre figyelj, és ha végigviszed a hálózatépítés folyamatán a következő, és következő jelölteket is ezerszer, A kezdeti kudarcok és sikerek már nem fognak fájni, nem fognak megrészegíteni sem: mindössze egy fogyasztói hálózat kiépítésében lesznek anekdoták, amiket elmesélve az emberek lelkes tapssal fognak követni téged. 


szept

17

A Spirituális MLM ötlete nem új dolog! De nem is olyan egyértelmű, mint ahogyan azt a 80-as évek óta próbálják könnyen-gyorsan lenyomni a torkunkon, „amerikai módra”

 

Nem magától a z üzleti részétől, a lehetőségtől lesz az MLM spirituálisan pozitív hatású, hanem a tevékenység általad önmagadnak megfogalmazott összefüggéseitől függ, hogy az spirituálisnak mondható-e vagy sem. Az összefüggéseket a szándék határozza meg, viszont minden az indítékon múlik.

 

A DXN mitől spirituális MLM megoldás a fejlődni vágyóknak?

Elöljáróban a szándékunk legyen tiszta! Kezdd a miérttel! A pénzkeresés szándéka mögött állhat a családunk, világon átívelő barátságok, az országunk vagy az egész emberiség iránti szeretetünk.

De fel kell ismerni, nem csak pozitív érzelem motivál embereket. Regisztrálnak félelemtől vezérelve csatlakoznak. Vannak, kapzsiságtól vagy önzéstől indíttatva kezdenek üzletépítésbe, és vannak, akik csapdába estek a hétköznapi élet anyagi megoldásaival, ezért próbálják hajthatni a pénzt az ML M-lehetősége által.

 

A Kényszerből, kényszerességből végzett munka nem szabadít fel!

Tekintsünk a munkánkra úgy, hogy azzal hozzájárulunk a társadalom boldogulásához. Ha megközelítjük spirituális oldalról is az elvégzendő munkát, és a kényszerítő erők láncát képesek vagyunk lerázni, ajándékká válik a világnak munkánk, és áldást sugároz szerte a világban. Ez bármilyen egyszerűnek tűnik is, ez kezdetben egy kemény próbatétel sorozatot jelent, amit ki kell állnia a jelölteknek. A jelölteknek, akik egy jobb világot akarnak építeni, és jobb kapcsolatokat a világgal. Jelöltek, akik önmagukat képesek kijelölni a feladatok elvégzésére, bármi áron!

 

Ha a családunk vagy a rászorulók iránti szeretet érzésével mutatjuk be az üzletet, kínáljuk a kávét, vagy vesszük fel a rendelést, az spirituálisán az EGO és a VILÁG számára is felemelő.

Igyekezetünk ajándék lehet a világ számára, ha szeretettel, odaadással és önzetlen szolgálattal szenteljük meg. Sértődés helyett hálával fogadjuk azokat a döntéseket is, amikor valaki nem csatlakozik, nem vásárol. Ha mindenki azonnal csatlakozna egyből, akkor nem tudnánk felnőni a feladat felelősségéhez, a vezetői szintekkel járó tekintélyhez. Lehet az üzlet bemutatása példamutató üzenet hordozása is, lehet a szív útja Istenhez. Aki így építi spirituális megközelítésből az MLM-et, akár egy családot, közös életet, akár egy imádságot, annak a spirituális MLM, amit bevonz az életébe örömforrás lesz, és nem csak neki, hanem mindenki számára. Amikor másokat igyekszünk felvidítani, mi magunk is vidámak leszünk. Amikor utat mutatunk, mi is a helyes úton fogunk járni.

 

Minden meghívással egy kávézásra önmagunkat is megajándékozzuk, mert valójában nem létezik „Potya kávé”. Akinek adunk az az idejével fizet érte. Igyekezzünk kialakítani mindig a nyer-nyer helyzetet. Minden átadott gondolat, mosoly, kedvesség spirituális tett, amely önmagunk és a világ számára egyaránt áldásos. Így kezdjük el a spirituális MLM építését, hogy ne legyen egyik fél szívében se tüske, ne legyen félelem, és ne maradjanak kétségek között hagyott emberek, akik a lelketlen MLM útjain járók lépéseit szegélyezik.

·         Dolgozzunk másért, dolgozzunk máshogyan.

·         Kezdjük a miérttel, ne legyen kényszer.

·         A módja a hogyan is legyen felemelő.

Ha így járunk el, ösztönösen fog a helyére kerülni éppen mikor-mit kell tenni.

 

Zárszó

Spirituális MLM-rendszer nem létezik, lehet imát mondani is gépiesen, lelketlenül, és lehet a nélkül is leélni egy életet, hogy igazán éltünk volna. Mert az igazi élet nem az, hogy mit teszel, vagy mit eszel. A Spirituális élet maga a megélt Boldogság, ne elégedj meg kevesebbel. Még akkor sem ha valaki, bárki, akárki mondja is neked hogy nem fog menni, és akkor se ha nem hisz még benned, vagy még nem áll készen arra, hogy csatlakozzon, erre meg kell érnie az elszántságnak az emberben, fel kell nőni a feladathoz, hogy képes legyen az ember áldozatot hozni, és az áldott munka gyümölcsét a jólétet, a DXN életstílust elfogadni.

szept

14

Olvasom az interneten mindazt, amit már nagyanyáink idejében is minden varázslatos gyógynövénynek tudnia kellett:

 

Minden gyógynövény:

·         Immunerősítő hatással bír

·         Lassítja az öregedést

·         Lúgosító hatású

·         Méregtelenít

·         Vitalizál

·         Energetizál

·         Csökkenti a gyulladást/fájdalmat

Haragszom ezért felettébb nagyanyáinkra, akik profi módon már évszázadokkal ezelőtt varázslatos módon tisztában voltak az immunrendszerrel, az anti-age hatással, a szervezet elsavasodásával, a rezonanciával és a környezetből és táplálékainkból bevitt méreganyagokkal. De, legfőképp azért mert kb annyira értettek a gyógyításhoz, mint a szomszéd néni…

Ellenben akik mostanában megosztják ezeket az információkat a nevükben, nem tapasztalatból beszélnek, hanem külföldi oldalakat fordítanak át a google translate segítségével és fogalmaznak át Kereső optimalizált, SEO-zott tartalommá, amiben a legfőbb kulcsszavak valahogy mindig ugyan azok, mert nagy a piaci verseny és a fogyasztók már-már hülyének vannak nézve! Olvasok persze talán pont ezért nyomtatásban megjelent természetgyógyászati könyveket is, de mire jövök rá?

A legtöbb könyv szerzője dr. és amikor olvasom hogy a természetgyógyászati kezelést ki végezheti milyen végzettséghez kötött szinte már tudom is hogy praktizáló orvos, természettudományi karon végzett kutató, esetleg bölcsész szakot végzett természetgyógyász vagy kifejezetten jogász végzettségű az írója. Nincs ebben semmi varázslat, minden szentnek maga felé hajlik a keze, és ez ott lapul a sorok között.

Nagyanyáink okkult tudása keresőszavak tucatjából állna? A jelek szerint mindenképp, mert ennek megfelelően megfogalmazott szövegeket fogunk elsődlegesen találni az interneten, főképp a megosztós oldalak bölcsességeiből táplált hiedelmekben, amit a mai kor nagyanyái osztogatnak.

 

·         Mert az ő gyermekkorukból kimaradt a természetes gyógymód ismerete

·         Kimaradt az életükből a vallás és a hit összetartó és erkölcsileg építő szerepe

 

Két-három megosztás naponta elég hozzá, és könnyen vallási vezetőnek gondolja magát ma már minden önjelölt guru.

Úgy gondolom értem én őket is:

Megkeseredtek a kemény munkában, amit pont úgy végeztek, mint szüleik, és ez már nem a nyugdíj eldorádójába vezetett korkedvezménnyel ebben a gyorsan változó világban. Egészségük odaveszett akárcsak fiatalságuk is, ezért görcsösen kapaszkodnak a konyhából, mint jól ismert területről előkerülő egzotikus fűszerekhez, mert fűszerből sosem lehet hiány, és keresik a bölcsek kövét!

 

Ezer éve is ugyan ez volt a helyzet.

 

Alkimisták, asztrológusok, vajákosok és vándorkomédiás kártyavetők árulták a titkot, amit nagyanyáink megőriztek a szerzett tudást faluvégi vénséges özvegyasszony, púpos banya képében, mert ugyebár Magyarországon boszorkányok nincsenek…

 

Lássuk, hát hol kamatoztathatjuk nagyanyáink varázslatos tudását

 

A tudást ami képes eljuttatni bennünket is a mesék csodálatos minden jó, ha vége jó világába:

 • Mert az örök fiatalság forrásában megmártózni ma már anti-age wellnes kezelés.
 • Ami immunerősítő tea az az élet vizéből van főzve.
 • Halásos méreg ellen nem kell védekezni, de a vezetékes víz, az étel és a levegő már mind mérgezett, ezért kell a méregtelenítő boszorkányság, mert nem a halált féli már Hófehérke sem, hanem az agóniát, a tetszhalált és a betegségeket...

 

 

Amit megkaptunk Nagyanyáink varázslatos tudományából

és nemzedékről nemzedékre szállva megszerzi mindenki

az az anyanyelvünk csodálatos használata!

 

Amikor két ember képes egymással szót érteni, az maga a varázslat!

Nevezzük nevén a dolgokat, beszéljünk egy nyelven, járjon egy rugóra az agyunk, mert közös ebben az országban minden gondunk-bajunk!

Erre hívlak, és ezt pecsételi meg a Pecsétviasz gomba.

Nagyanyáink varázslatos tudománya volt, hogy megtanultak összedolgozni.

 

Ennyit szeretnék és a világot veled vállunkat egymásnak vetve meghódítani, mert csak így kerülhetjük el, a balsorsot, mi régen tép.

Megbűnhődtem már én is a múltam, s kívánnék nekünk egy keményen munkás 90 napot, és ha működik közöttünk a varázslat, hozzon reá egy víg esztendőt sok jó barát, kivel megoszthatjuk a varázslatot. 

Képesek vagyunk változtatni a sorson, ha elfogadjuk felelősségünket, és a varázslat létrejön ha végig járjuk az utunkat, gyere velem! és varázsoljuk el a világot egy jobb hellyé! Kezdjuk az elején most ahol vagy a leg jobb a csillagok állása is! Vágj bele és kövesd a morzsákat amiket az úton elszórtam!

szept

11

A Gombás-Tökös kávé ötlete még akkor megfogalmazódott bennem, amikor elsőként hallottam áradozni egy vendégünktől, aki igazi kávé ínyencnek számít a baráti körünkön belül, a STARBUCK’S Pumpkin Latte csodájáról.

 

 

A Pumpkin latte receptje nem valami bizarr összeállítás mégis különleges íze és illata miatt.

Receptje nem okoz meglepetést senkinek:

-1,5 dl felhabosított tej

-1 esspresso kávé

-1 kk kisütött sütőtök

-1 kk virágméz

-1/2 kk Pumpkin spice fűszerkeverék= Mézeskalács Fűszerkeverék=Forralt bor fűszerkeverék

 

Lehet csinnadrattát csinálni hozzá a titkos családi fűszerrecept mellé persze a vendégek előtt, de én nem erről akarok írni, hanem az ötletemről. A DXN kávéból alkotott kávékülönlegességemről, amit a Pumpkin latte ihletett meg, és én egyszerűen így nevezem:

 

Gombás-tökös kávéA Vendégváró Gombás-tökös Kávé

A Vendégváró pillanatokat kitölteni is jó ha elfoglalja magát az ember egy otthoni kávékóstoló kapcsán és a sütőtök, meg a felforralt tejes-fahéjas illat, már eleve nyugtatóan hat az idegekre a házigazdának is. A gombás-tökös kávé megkóstolásának ötlete pedig tutira kiveri a legtöbb résztvevő vendég agyában a biztosítékot, de az is biztos, a jó arányban készítet kellemesen forró ital meg is nyugtat mindenkit és az érdeklődés máris a Gombára terelhető!


A Gombás-Tökös kávé titka

Nem a recept titkos, az egyszerű:

Felhabosított tejbe bele turmixoljuk a kiskanálnyi sütőtököt és a csapott kávéskanálnyi Pumpkin Spice kávé fűszerkeveréket és a méz felét, amikor ez kész a DXN Feketekávéját is óvatosan belekavarjuk, hogy a habos tej ne essen össze és megszórjuk a tetejét cukordrazséval, kis DXN Lingzi Black kávéval és Cocozhival.

A Gombás tökös kávé titka sokkal mélyebben gyökerezik, a meghívott vendégek Pénztárcájának legmélyén! Mivel Mindenki szeret vásárolni, de utálják, ha el akarnak adni nekik valamit.

A titok az, hogy megrendelhetik a varázslatot, az élményt, ami bizarr, és az ízt, ami odavarázsolja az ünnepet, ami jön kérlelhetetlenül: A gombás-Tökös titka a varázslat, hogy megidézi az elmúlt karácsonyok szellemét és megadja a lehetőséget a változtatásra az eljövendő karácsonyok szellemében!


Mitől varázslatos ez a Kávékülönlegeszség számodra?

Ha utálsz eladni, akkor neked is tudnod kellene, mi az a mondat, amitől a varázslat beindul:

A „Nekem KELL! Itt és most!” Érzése megnyitja a vendégek zsebét és haza akarnak vinni egy kávét, egy élményt és azt, hogy ezzel fel lehet vágni a saját vendégeik előtt!

 

Már csak az kell, hogy időben emlékeztessük őket rá, hogy mi a nappaliban egy Márkaboltot nyitottunk, és Különleges V.I.P. Vásárlóknak karácsony előtt lesz egy Ajándék ötlet kavalkád, December 7-8-9-én melyik alkalom jó nekik, hogy egy kis mulatságban részesüljenek Vicces Kozmetikai Mikulás party ürügyén, és kipróbálhassanak olyan spéci kezeléseket, ami esetemben a varázsbabkávé DXN-es WebShop-ban nem kapható, csak a hozzávalók és 3000-10000 forint közötti ajándékötletek is lesznek.

"Ezeket a megrendelt csomagokat díszcsomagolásban fogunk addig rejtegetni, ha kell, addig, míg aktuálissá nem válik az átadása!  Megfelel így? Vagy vigyem át már holnapután este?"

 

Kiknek készítünk ajándékcsomagokat?

 

Ezt egy következő bejegyzésben ismerheted meg, ami belelátást enged a Karácsonyi Vendégváró Kampányom rejtelmeibe.

Ha most Csatlakozol, karácsonyra már túl leszel az első DXN Kampányodon. Amit akár lekoppinthatsz rólam is, vagy egyszerű alapokat használva végigvihetsz egy másikat is. Hogy rutint, vevőket, sőt regisztrált törzsvásárlókat és üzletépítőket szerezz az által, hogy elsajátítasz néhány vevőcsalogató, vendégváró technikát, mint ez a Gombás-tökös kávé. A Ganodermás kávé úgy tálalva, hogy eredményesebben tudj nyitni, mint azok, akik ész nélkül csak eladni akarnak és sosem sikerül nekik megfogni az életérzést, ami a DXN lényege lenne! Regisztrálj Most, és lesz elég időd kapkodás nélkül megfontoltan felépíteni a karácsonyi elismerést a DXN részéről és hálát, amit azok fognak érezni irányodban, akik vásároltak tőled.