A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Augusztus
H K Sze Cs P Szo V

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

aug

29

Szeretnéd megtanulni könnyen és gyorsan felépíteni egy jövedelmező vállalkozást? Ami stabil megélhetést biztosít családodnak. Ami a stabilitást adja az, hogy a DXN nem csak egy MLM-cég hátterét adja, hanem egészségmegőrző eljárást is: a Ganoterápiát.

 Az üzletépítési lehetőséget adó MLM-rendszerek lehetősége nem mindenkinek vonzó cél.

Nem lesz mindenkiből üzletépítő. A legtöbben megelégednek azzal, hogy a termékekhez zökkenő mentesen hozzájuthatnak. Azok vannak legtöbben, akiknek a Ganoterápia hatásossága már önmagában elégedettséget ad, mert ők azok, akik számára beigazolódott, hogy a legnagyobb kincs az egészség.

Ez a kincs az övék: megfizethetetlen ajándék, viszont bárki számára elérhető áron!

Ezt a kincset te is megkaphatod már most is, csupán REGISZTRÁLNOD kell hozzá, és fogyasztanod a „halhatatlanság gombáját” ahogyan a japánok nevezik Reishi or Mannetake néven megjelölve a magyarok által pecsétviaszgombaként emlegetett korhadéklakó taplógomba fajt.

Viszont csak ez a gyógyhatású gomba nem lenne elég a teljes egészség állapotának eléréséhez! Hogy több és jobb tapasztalataid lehessenek a Ganoderma gomba testet és lelket erősítő és természetes gyógyhatásából, összeállítottunk termék csomagokat azoknak, akik Üzletet nyitnak a neten, mint ez, és a nappalijukban elkezdik promótálni, mert törzsvásárlói hálózatot akarnak kiépíteni és azoknak is, akik csak a családjuk egészségén kívánnak javítani. Fogadd el mindenkinek megvan az a kis titka, amiért elkezdene ganodermát fogyasztani, de nem mindenki fogja az orrodra kötni egyből

Pont úgy mint egy belvárosi üzlet esetén!

Könnyen akarsz hatalmas forgalmat elérni? Nos ehhez rengeteg egyszerű mód van, de a legfontosabb lépést ne hagyd ki:

Vevőket kell szerezni!

Jajj!Ez az a pont amikor meggondolja magát a legtöbb ember, akinek szüksége lenne arra a lehetőségre ami az MLM-ben benne van, mert utál eladni!

De elárulok egy titkot: A DXN-ben nem kell eladnod, csupán megadni a lehetőséget másoknak is, hogy vásárolhassanak a segítségeddel a DXN-től.

Valóságos üzletet csak valóóságos üzleti modell alapján tudsz felépíteni!

Egy belvárosi üzlet kirakata előtt rengetegen elmennek nap, mint nap. Tudják, hogy ott van, nem vásárolnak, csak akkor fognak vásárolni, ha bemennek a boltba!

Könnyen mérhető eredményekre kell fókuszálni, és segíteni kell abban mindenkit, akinek megmutatod az üzleted, többször és több csatornán keresztül is, nem csak egyszer egy helyen és aztán sértődötten visszavonulni.

Könnyű üzletet építeni, ha mindenkinek meg tudod mutatni, hogy érheti el a céljait.

Mindenki más célt tart fontosnak és a Te célod az legyen, hogy képes vagy rendszeres és tervezett módon segíteni ebben másokat a DXN-lehetőségén keresztül!

 • Lesznek, akik nem vásárolnak, de tanulnak a példáidból, és a ganoterápiáról
 • Lesznek, akiknek az lesz a legfontosabb, hogy családjukban az egészség harmonikus legyen
 • Lesznek, akik rendszeres és büszke DXN törzsvásárlók lesznek a segítségeddel.
 • Lesznek, akik Meg akarják változtatni a világot, hogy jobb hely lehessen a földünk.
 • Ők lesznek azok, akik a DXN Wellness termékeit fogják felhasználni, mert így egyszerűbb egy visszatérő vásárlói réteget kialakítani, és ezáltal elérni emberileg, erkölcsileg és anyagilag is azt, amiért érdemes belevágni abba az életre szóló életszemlélet változások sorába.

Ezek után, ha valaki mindent megtesz és kialakít egy élhető komfortzónát, amibe belefér hétvégente a kezdeti hajrá a Dinamikus Start után esetleg az, hogy heti egy nap „kinyitja az üzletét és szervezett csoportokban fogadja az új vásárlójelöltjeit, a régi vásárlóit, a törzsvásárlóival tartja levélen keresztül esetleg személyesen is a kapcsolatot, ápolja azt és növeli kapcsolatai értékét ezen irányba, na akkor

és csak akkor lesz könnyű DXN üzletet építeni, Megélni a DXN életstílust, amiben benne van évente 4-5 olyan utazás, ami feltölti a lelket is, ez nem varázslat, mégis egy csoda ami a ganoderma kezdeti fogyasztásakor, nem elvárható.

 • Aki komolyan veszi annak megjósolható előre hogy a kiemelkedés lesz a sorsa, az átlagostól, felülemelkedés a szürke egyhangú élettől, a hétköznapi pénzügyek nyűgjeitől és buktatóitól.
 • Akinek kell, vegye el a legjobbat, most még, mint a leendő elit tagjaként regisztrálhat bárki, csak a szerint kell cselekednie a kezdetektől!
 • Ez még nincs elterjedve, de már látszik, hogy óriási követőtábora lesz Európában is!
 • Ez a cég nem most indult, több mint negyed százada működik és a legnagyobb ganoderma termelőként a törzsvásárlóknak a legnagyobb stabilitást képes adni a piaci szereplők között!

 

Aki most választja a Törzsvásárlói regisztrációnál a DSP csomagok bármelyikét az a vételár törzsvásárlói kedvezményein felül részesül egy különleges kedvezményből. A visszatérő törzsvásárlók vásárlásaik során, az első vásárlásukra költött pénzüket is visszakapják további kedvezmények formájában! Ezt ráadásul a szintjeiknek megfelelő bónusz visszatérítéseken felüli kedvezményként!

aug

28

Sokan mesélnek nekem csodákat minimális, szinte már hatóanyagmentes mondhatni homeopátiásnak mondható ganoterápiás kezelés után.

 

Egy részüket el is hihetem akár mert jóravaló becsületes emberek, és nincs okuk hazugságra, másrészt viszont szomorúan konstatálom a tényeket: a Ganoterápia, azaz a pecsétviaszgomba két különböző állapotának és a többi fitoterápiás DXN étrend-kiegészítőnek a fogyasztása önmagában nem elégséges. Főleg homeopátiás elképzelést látok azoknál, akik annyira nem rendszeresen, mondhatni ötletszerűen fogyasztják. Van még az a fajta ganoderma fogyasztó is aki silány és alacsony reishi tartalmú étrend-kiegészítőkkel próbálkozik amibe igencsak kevés ganoderma gombát csomagolnak, s a fogyasztó észre se veszi hogy az olcsó termék igazából mennyire drága. Ilyenkor elgondolkozom azon, hogy amit fogyaszt, hogy az még a napi 2 DXN kávéban rejlő mennyiséget sem éri el, ilyenkor hogyan tud mégis kifejteni hatást a ganoderma? Mint a viccben a skót aki csak nyalogatja a Viagrát és folyamatosan ellenőrzi, ! Amikor hozzám regisztrál valaki, látom, hogy mekkora a vásárlás volumene, ebből következtetek arra a két vásárlás között eltelt idő alapján mennyire aktívan ápolja egészségét ganoterápiának megfelelő étrend fogyasztásával.

Levadásztam a homeopátia elvén működő Spica Tea legendámat

Kipróbáltam egy olyan állítást, most amit rengeteg embertől hallottam vissza, ezért én is ludas vagyok a terjesztésében:

A Spica Tea önmagában főleg abban a hígításban nem elég a szénanátha tünetmentesítésére!

Sokat köszönhetek ennek a különleges főzetnek, de Spirulina nélkül és emelt ganoderma (GL-RG) adag nélkül nem képes a parlagfű allergiát teljesen gyógyszer mentesen tünet mentesíteni!

Erre a legendára ráfaragtam!

Kérek mindenkit, aki az előző években a filterenként 5-10 liter teát csinálunk a Spica teából és ez a szinte homeopátiás hígítás hatékony a parlagfű által kiváltott allergiás tünetek gyógyszer nélküli elviselésére, sőt az egy doboz tea elfogyasztása végleg megszünteti a szénanáthát visszajelzéseket adták tovább másoknak, nem feltétlenül a teljes valóságot adták át. Ne vegyünk minden terméktapasztalatot készpénznek, de legyünk elég kíváncsiak az ilyeneket ellenőrizni!

Ráfaragtam, mert most folyik az orrom, és csorog a könnyem, de boldog is vagyok, mert tudom, hogy a teljes ganoterápiás rendszer képes az immunrendszert a leg extrémebb helyzetekben is karban tartani. Akkor a ganoderma gomba és a Spirulina alga antiallergén hatóanyagaiból eleget kell bejuttatni a szervezetbe, és nem véletlen az, hogy aki ezt megtette a kezdetektől a spica tea mellé az évek óta velem együtt fogyasztják rendszeresen és megfelelő mennyiségben ezeket az étrendet kiegészítő szuperkajákat, azoknak nincs panaszuk. Lehetséges ugyan, hogy a patikaszerek fogyasztásával, ami a betegséget kezeli, fel tudnak idő elteltével hagyni a ganoderma gomba fogyasztók, de ezt mindig beszéljék át szakorvosukkal.

Emlékeztetőül olvasd el, a Ganoderma fogyasztás 3 egyszerűsített szabályát amit mindig be kellene tartani.

aug

25

A fitoterápiás kezeléseknek, gyógynövényekkel való gyógyításnak megvannak a maguk szabályai, így a ganoderma gyógygomba alkalmazásának is. Ezeket a szabályokat már számtalan előadáson kiemelték, rengeteg cikk és kutatási eredmény foglalkozott már vele, csakhogy sokszor ezek nem voltak egyértelműek!

Ezért most ismét megosztom azokkal akik még csak most kezdtek szemezgetni a ganoderma fogyasztás ötletével egészségük érdekében, és érdekli őket a természetgyógyászok és klinikai profeszorok, háziorvosok, Ajurvedikus gyógyítók és ganoterapeuták megfigyeléseiben és rendelkezéseiben mi a közös nevező:

 

 

 1. A Ganoderma gomba gyógyhatása érdekében, a tiszta víz, a folyadék pótlás nagyon fontos! Gondoskodjunk erről folyamatosan.
 2. A ganoderma fogyasztás nem okoz panaszokat, viszont a szervezet kommunikációját felerősíti, ha baj van, így akár új tünetek is jelentkezhetnek, ezeknek a kivizsgálása szakorvosok feladata a jobb diagnosztizálhatóság és kezelhetőség érdekében ilyenkor se szüneteltessük a ganoderma fogyasztását!
 3. A Ganoderma lucidium fogyasztásában nincs mennyiségi korlátozás se időbeni korlátozás.

 

 

Érdekel még több érdekesség? Olvasd el a legújjabb bejegyzéseimet is a varázsbabkávé oldal blogján 

 

Ismerd meg a ">ganoterápia 4 alapelvét a kutató-orvos ganoterapeuta Dr Lim megfogalmazásában.

 

Tudományos kutatások érdekelnek a ganodrmáról? Keresgélj a PubMed Független orvosi publikciós oldal ide vágó klinikai kutatásainak eredményei között!

 

A szervezet jelzi, ha nem kapott elég ganodermát betegségekkel. Túladagolni nem lehetséges. Ehhez kapcsolódik érdekességként a megadózis is, a Ganoterápia gyakorlatában bevett klinikai és házi alkalmazásai közötti különbségekkel! Ez nagyon fontos információ, ezért oszd meg ismerőseiddel is a facebookon!

Nem csak a DXN-nél történő Ganoderma tartalmú étrendkiegészítőkből történő vásárlásokra igaz, hanem minden ganoderma fogyasztásra! ezért fontos, hogy most megoszd ezt a bejegyzést ismerőseiddel!

 

aug

18

 

Egy betegség van a génjeimben

Örököltem azoktól, akiket szeretek, és akik legrégebb óta szeretnek: a szüleimtől…

 

Bechterewes vagyok, és persze beszélgetünk a neten a betegségről és az alternatív medicina lehetőségeiről:

 

Egyik betegtárs, Judit tette fel a kérdést:

„Sziasztok,

Elméleti kérdés kimondottan nem szkeptikusoknak:

Ha volna lehetőségetek, anyagilag, stb. hová fordulnátok /kinai/ keleti gyógyászhoz, indián bölcshöz/nem viccelek/ akik teljesen más szemlélettel gyógyítják ezt az elvileg nem gyógyítható betegséget? Nem tudom elfogadni, hogy csak a "nincs előre " van. 

Se fájdalomban se stagnálásban..

és ilyen kiszolgáltatottan egy rendszernek amit eü-nek neveznek.. Itt Mo.-on. Köszi ha írtok...”

 

 Elkezdtem írni egy választ, hosszabb poszt lett belőle:

Azt hiszem, én egy keleti gyógyító eljárásban találtam meg a magam gyógyszermentes és fájdalommentes életét, ugyan ez nem azért hatott, mert elvarázsolt, megváltoztatta az életem, hanem mert európai szemlélet szerint is mérhető hatásai vannak a rendszerben alkalmazott hatóanyagoknak.

Az általam sokszor ajnározott rendszerhez előadásokon hozzá szórt „csillagpor" sokszor még kétségeket támaszt bennem. Szerintem ilyenkor az ezoterikus gyógyító divatirányzatok szavajárásával csepegtetik mellé interneten terjedő eszméket, hogy "emészthetőbb legyen"… Nos: olyankor ismét szkeptikus vagyok.

 (pl lúgosítás és annak félremagyarázása, méregtelenítés hatóanyag által. Ezek mögött persze nem nehéz felismerni, hogy emésztési és anyagcsere folyamatok vannak, aminek a részletes magyarázata elterelné a lényegről a figyelmet)

 

 Szóval Én a ganoderma fogyasztásra és a hozzá kapcsolódó egészség helyreállítási rendszerre szavazok, több tucat sikertelen kísérlet után. 

Az elmúlt 25 év alatt megtapasztalt Alternatív medicinák sorában volt Spirituális, természetgyógyászati, energetikai, néhány kellemes masszázs és néhány kellemetlen is, volt szurkálás paraffinos kezelés és vizes kezelések, moxa és akupresszura valamint akuPUNKtúra, Fény, Rezgés és hullámterápia módszerek… mert a pokolba vezető utjaim bizony rengeteg segítőkész és jószándékú kuruzslóval volt kikövezve.

Volt teljes étrendváltás, volt más jellegű táplálék kiegészítő, elhagyó diéta.

NEM JÖTT BE SEMMI!

Legalábbis ami fenntartható lett volna és tartós változást hozott, kivéve ez a módszer amit 2010 év vége óta egyre jobb eredményeket tapasztalva alkalmazok problémáim visszaszorítására. Mert a ganoterápia nem egy intelligens mosópor, a ganoterápia inkább egy egyszerű táplálék, ami mindenhez passzol, és ami az egészséget táplálja (májat, vesét, szívet, agyat, beleket, és a bőrt is) szóval a szervezet egészét 

 Nyakas Civis polgár vagyok, nem adtam fel a reményt, hogy nem csak a biológiai terápia és a patikák által kiadott vegyi kezelések lehetnek hatásosak, de azt a viszonylagos elviselhetőséget nem tudta más éreztetni, ami legális és fenntartható, sőt! Orvosilag igazolható mérésekkel, diagnosztikai eljárásokkal bizonyítható lett volna a hatása, és még a tünetek is látványosan csökkentek.

 

Ellene szól az általam megismert ganoterápiának:

ez nem igényel túl nagy körülményeskedést

bárki számára megfizethető

A hozzá kapcsolódó elméleti tudás nélkül is működik

nem okozhat gondot, viszont képes vészjelzést leadni, ha probléma van!

folyamatosan szedhető, mennyiségi korlátozás nélkül is!

nem egy speciális problémát orvosol, hanem az egészség helyreállítását táplálja

 

Viszont a hatását lassan és módszeren fejti ki. ezért aki varázsérintésre várnak változást, akik féltik a megszerzett rokkantságot (kényelmes önsajnálatot), azok nem fognak kitartani a használata mellett, és nekik épp ezek miatt nem is ajánlom! Azok, akik viszont tényleg gyógyulni akarnak és nem félnek a változtatástól az életükben: garantált pozitív változásokat fognak elérni egészségük terén.


Yoda mester üzenete nekem ebben lelt értelmet az életemben: „tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!”

 

Mert nekünk, akik nem csak próbálgatjuk helyreállítani az egészséget, sőt teszünk érte egyszerű dolgokat: kávézunk, teázunk, elmajszolunk egy pasztillát a reggelihez, vagy megszórjuk a kenyerünket kis gombaporral, az egyszerű cselekedetekkel naponta teszünk az egészségért, ezért meg is kapjuk a jutalmat: A változást, a fejlődést, a gyógyulást…

Hogy ez a lehetőség anyagilag is képes volt változást hozni az életembe az már egy másik történet lenne…

 

Igen Judit, te nem engem kérdeztél igazából, mert én megrögzött szkeptikus vagyok, és még nem engedhetek meg magamnak anyagilag BÁRMIT! épp ezért választottam a ganoterápiát, Aminek elképzelhetetlenül rengeteg fájdalom és gyógyszer mentes ketet köszönhetek.  ahhoz, hogy dönteni udj igazat szóltam-e, neked is ki kell próbálnod, máskülönben csak szájtépés minden válasz amit fogsz kapni,ez a rendszer egyszerű és kiegészíti az orvosi kezelést mindaddig, míg azt el nem hagyhatod, csak néhány egyszerű és észszerű szabályt kell betartani hozzá...

Legjobb elkezdeni most és a megfelelő csomagot beszerezve erre az életnek nevezett kalandra, ha eddig nem volt merszed hozzá.

aug

15

Mindenki utál matekozni és regisztrálni MLM hálózathoz. De, hogy miért van ez, azon kevesen gondolkoznak el! Azt szeretném mégis, hogy matekozz egy kicsit velem. Én nem voltam erős matekból, a fejszámolás nem az erőségem ezért azt sem bánnám, ha végig ellenőriznéd azt, amire jutottam. Sőt, lesz egy feladat, amit neked kell kiszámolni, és elküldeni a megoldást e-mailben, hogy megtudjuk egymásról:

 

Én is számíthatok veled annyira, mint amennyire nekem megbízhatóak a számításaim.

 

Átverés a DXN regisztrációnál

 

Van egy átverés a DXN-ben amibe sokan belefutottak mégpedig egy olyan ami megkülönbözteti a gyermeki önámítástól a felnőtt felelősségteljes embereket!

 

A Probléma abból adódik, hogy a DXN-ben semmi sem kötelező!

 

Természetesen én minden lehetőséget megragadok arra, hogy hangsúlyozzam:

A regisztráció mindenkinek 5000 Ft Viszont aki DSP csomaggal regisztrál törzsvásárlóink és üzletépítőink köreibe (igazából nincs különbség) annak ezt a költségét a DXN átvállalja!

Bár lehet egyetlen egy termék és a regisztrációs díj megfizetésével+szállítási költség megfizetésével is regisztrálni ez GLS csomagpontba kérés esetén 1100 Ft plusz költséget jelent. azaz a termék ára és már 6100 Ft a történetben a termékvásárláson felüli költség. Mikor a DXN által összeállított termék csomagok bármelyikét választja valaki.

Regisztrálni sem kötelező, de a nemzetközileg egységes árból (amihez csak a helyi adózási tételek jönnek hozzá országonként meghatározott mértékben) csökkentjük költségeinket átlagosan 25% mértékben, ami az eladási összeg, nem regisztrált vásárlók felé!

Tehát jól jár, aki eldöntötte, hogy hosszú távon kíván egészségesebb és boldog életet létrehozni a DXN termékeinek segítségével, még akkor is, ha nem akar belőle üzletet!

 

Ne csak matekozzunk, fontos a termékismeret a DXN-ben is

 

Panaszkodni vagy dicsekedni akarsz egy életen át?