A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Július
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

júl

28

Mióta iszunk pohárból?

2016.07.28 - csütörtök

DXN kávés üvegpohár 2 dl-es a készletben 2 db van ebből a pohárból„Ki találta fel a pohárból ivást?

 

Nem tudom, de ha nem találta volna fel, most is a tenyerünkből szürcsölnénk a reggeli kávét...”

 

Az eredeti feltalálója a pohárnak nem ismert. Mint az se hogy az írott történelem előtti korszakokban milyen volt pohárból ivás, vagy mikor alakulhatott ki az sem.

A korai kultúrák, az ivásban a pohár használatával óriási létminőség javulást értek el.

Azt megelőzően még az ivás tenyeréből vagy a vízbe való belehajlás volt az egyetlen esély arra, hogy folyadékhoz jusson az előember.

Az ivó eszközök használatára korai időből nem igazán maradtak fenn tárgyi emlékek a kőkorszak kezdetéről. Egy biztos: a víz közelségétől képesek voltak több napnyira is eltávolodni, tehát a víz szállítását képesek voltak megoldani.

 

Őseink miből ihattak?

Őskor embere használhatott pohárnak különböző anyagokat. Talán kivájt tököt, óriási csigák házából vagy kagylók héjából is ihatott. Vagy talán állati szarvból készítette első poharait? Használhatott persze egyszer használatos poharat levélből és még kifehéredett koponyát is használhatott alkalmanként hevenyészett pohárként.

A kéz mindvégig kéznél maradt, mint ahogyan emlékszel?  Ahogy a köztéri kutakból próbáltunk meg inni az maga volt az őstermészet két tenyered összeillesztve alkot minden gyermek serleget!

Később már maga örömére alkotott az ember magának poharakat és tömlőket, kulacsokat, korsókat. agyagból és fából, ezek már megmaradtak! Csészék, ivócsanakok kulturális jelentősége hovatartozást jelölt, történeteket mesélnek ezek a poharak évezredeken átívelve vallási szimbólumok és ábrázolások Díszítő minták és feliratok is ékítik oldalukat.

 

 Mi mindent tudhatunk meg egy pohárból?

a készletben 2 db 4 dl-es van ebből az üdtős pohárbólA kupa győzelmet jelent a versenyeken

A Serleg a Tarot lapjain az érzelmeket és az intuíciót szimbolizálja.

A Kehely a templomban, Jézus vérét és az élet vizét befogadó Szent Grál emlékét őrzi, míg egy boszorkány conven szertartásán a befogadó női princípium varázseszköze, amiből jövőbe lehet látni is akár, vagy felajánlást tenni a holdanyának

A Pohár mindennapjaink észrevétlen segítője, Ott áll az éjjeli szekrényen esténként a jó pohárnyi víz és ott vár a gőzölgő csésze a kávéval, amikor a nap megindulni készül, ott van az ünnepeken és a meghitt beszélgetésekben.

Külön szerepe és kialakítása van minden funkciónak és rendeltetésnek van a vizespohár és Kávéspohár, a habos Cappuchino más poharat kap mint a szigorú feketekávé.

A teás pohár inkább bögre, mint a pezsgőspohár és egy értő szem észreveszi, ha a vörösboros pohárba öntik bele a fehérbort, a fehérboros pohár helyett. Más pohár illik egy tokaji aszúhoz, mint egy hárslevelű borához s miközben erről írok, magam is poharazgatok egyet, igaz korsóból és a nyár meleg miatt sörital került bele hidegen, mert a sört nem győzném öntögetni pohárból. 

júl

27

Mit takar a szponzor fogalma

2016.07.27 - szerda

A Szponzor támogatja sikereid elérését, mert érdekeA szponzor és a szponzorálás egy túlmisztifikált fogalom sokak szemében, van akik odáig jutnak hogy piramis, amire én már legyintenék unottan, de inkább érdeklődve kérdezek hogy hol tapasztal még ilyet a világban, nem pedig kényszeresen akarom bizonyítani, hogy ellentétben a „piramisban” elfoglalt helyzetektől a MLM marketingtervek arra alapoznak, hogy könnyebben tudjon valaminek az élére állni, előrejutni és ha nem hiszi próbálja ki, találkozzunk a csúcson!

A szponzorálás egyszerű

Steve Davis, a biliárdbajnok, mondta egyszer egy interjú során: „A biliárdozónak nem elsősorban arra kell összpontosítania, hogy a golyókat belökje a lyukba. A mozdulatai — ezek a fontosak. Az, hogy a golyók beesnek a lyukakba, csupán annak bizonyítéka, hogy a megfelelő mozdulatokat végezte! Ezért egy biliárdos teljesítménye akkor lesz jó, ha a kézmozdulataira összpontosít, nem pedig közvetlenül az eredményre, vagyis hogy a golyókat belökje a lyukakba.”

Hol találkozhatunk Szponzorokkal és mi a szponzor jelentése?

Szponzorálás (sponsorship) 
Gazdasági sikerek reményében megkötött, jogokat és kötelezettségeket jelentő, kétoldalú üzleti kapcsolat. Ez nem azonos a Mecenatura (Donation) fogalmával, ami az ellenszolgáltatás nélküli támogatás nyújtásáról szólna. 

A Szponzor, mint támogató személy fogalmát a szociológia alkalmazott tudománya az anoním szenvedélybetegek esetében is sikerrel alkalmazza. Szponzor és a szponzorált egyenlő partnerek. Lényegében véve a szponzorálás ebben áll: egy szenvedélybeteg, aki már előrehaladt a felépülési programban, folyamatosan és bizalmasan megosztja tapasztalatát egy másik sorstársával, aki az Anonim csoport segítségével próbál betegségéből kigyógyulni vagy szeretné megtartani józan, kiegyensúlyozott állapotát. Egy csoport vezetője így nyilatkozott erről a fajta támogatásról: "A jelenlevők készséggel válaszolnak kérdéseinkre, de ez még nem elég. Gyűlések között is sok kérdés merül fel bennünk. Ezért van szükségünk állandó támogatásra, ahogy kezdjük megtanulni, hogyan lehet józanon élni. Ezért választunk ki egy AA tagot, akivel fesztelenül érezzük magunkat, akivel bizalmasan, gátlás nélkül beszélhetünk. Ezért kérjük fel szponzornak.A szponzorálás rendelkezésedre áll, akár új vagy és félsz valakit problémáddal „zavarni”; akár már egy ideje tag vagy, de egyedül próbálkozol. Arra buzdítunk, hogy ne halogasd a dolgot."

 

A hálózatépítésben jelenlévő szponzor vonal, mint segítők összessége akárcsak és a Keresztény egyházban is hasonló elvek alapján alkalmazott a keresztszülők- bérmaszülők- lelki gyakorlatokon jelenlévő kísérők rendszere, ép úgy képes vezetni és vezetővé képezni embereket egyszerű cselekvésekkel „lelki gyakorlatokkal” vállalásokkal.

 

Mi mit értünk szponzorálás alatt?

Ha csatlakozni akarsz a DXN-heza vállalathoz, mint törzsvásárló, a DXN termékeket fogyasztók társasághoz, egy világméretű családhoz szükség van egy szponzorra – egy olyan személyre, aki eljuttat a start vonalhoz, hogy egyáltalán játékba lendülhess! Neked kell eldönteni, hogy milyen típusú kvalitású szponzort választasz magadnak, olyat, aki az üzletet nyomja vagy olyat, aki a Ganoterápiában jártas? Online vagy Offline üzletépítéssel szeretnél foglalkozni? Mert a Szponzort igazából támogatót jelent minden értelemben! Ha igényled a külső támogatást két nagy rendezvény között, akkor mindenképp szükséged van egy hiteles aktív szponzorra!


A DSP csomag egyedülálló legetőségeket teremt egy 90 napos szponzorálási játékban a DXN regisztrációt követően!Miben különbözik ezektől az DXN MLM rendszerének szponzotálása?

De a MLM szponzorálás nem egyik vagy másik társadalmi modellből vagy megoldásból átvett módszer! Még a különböző MLM cégek szponzorlási módjai is hatalmas lehet az eltérés és ennek oka az adott cég Marketingterv rendszerében keresendő!

A DXN-ben a szponzorvonal a vezetővé válást és az alsó vonalban történő vezetők képzését támogatja a rendszer, A szélességben megjelenő direktekből, ha vezetők lesznek, az hozza az elismerési szintek vezetői bónuszok százalékos emelkedését. A jól felépített „gyertya” vagy „Kút” vagy még inkább egy „gyökér” mélység felépítésének támogatása pedig a bónusz összegére lesz hatással, a forgalom növekedés okán. 

tehát a hagyományos marketing terv elosztási rendszere a vezetőkt képző vezetőket támogatja jobban. Viszont van egy kiskapu amikor valaki csatlakozik a DXN-hez, az első 90 napja alatt kaphat egy különleges támogatást ha komolyan el akar érni egy vezetői szintet!

 

DXN DSP a Dinamikus Start Program

Régi vágya teljesült ennek a különleges szponzorálási kihívással az MLM szerelmeseinek (mert elég sokan vannak ilyenek), A Kezdeti jutalék elérheti a később alapnak tekintett vezetői bónusz határait!

A Dinamikus startot vett szponzornak 90 nap áll rendelkezésére hogy DSP csomagokkal beléptessen embereket és ebből gyakorlatilag ő kapja a legmagasabb jutalékot!

Fontos tény: ez meghaladja azt a szintet jócskán, mint amit akár melyik Direktértékesítő cég kifizetne adott forgalomért!

A dologhoz hozzátartozik, egy Nyer- Nyer helyzet kialakításáért még egy extra segítség: 

A csomag magában foglalja a Tagsági regisztráció díját is. A csomag értékének 150 %-a a későbbi vásárlások során a vásárlás összegének maximum 10 %-ig levásárolhatóvá tették.

OK! mondhatod: Nagy értékű csomagokat kell eladni csóri szerencsétlenek beléptetésével, és ezen nagyot lehet kaszálni! Ez pont olyan lenne, mint 100 másik lehúzós megoldás, ha nem a tartós forgalom növekedés lenne a cél. Mert ha csak ez lenne, akkor nem a szponzorálás elsajátítása és továbbadása lenne a lényeg, csupán egy időleges forgalomnövelés, ami azonnal eloszlik, ha már belép valaki a csatlakozást követő 91.-ik napba.

A DSP- módszertanát viszont egy érdekes dolog jellemzi, ami miatt a jól átadott tudás igazi elsöprő ereje még képes közel egy éven keresztül kitartani, főleg ha aktívan segítséget nyújt valaki a szponzoráltjainak. Megéri odafigyelni erre, mert ez az év sorsfordító lehet. Ki ne szeretné, ha az életét alakító erők végre úgy formálódnának, ahogyan igazán szívből szeretné!

A DSP Csomag 3 mélységig fizet a szponzoroknak, nincs olyan kifogás, hogy a még gazdagabbakat tegyem még gazdagabbá! Akinek segítesz ott még a gyerek különórájára, egy adósság törlesztésére fog menni az a pénz, amit nem neked osztanak ki. Viszont az, aki szponzorál direktbe, az kapja a kiosztható bónusz nagyobbik felét is. Ez korrekt?

Hogyan őrízzük meg a szerzett lendületet?

A törtnetet bonyolítja és az elérhető közelségbe kerülő extra pénzt a fenntarthatóság a régi marketingterv bekapcsolódása teszi azokból a jövőbeni rendelésekből, amelyeket a DSP csomagok után fognak a regisztrált törzsvásárlók rendelni (igen, kezdetben 10%-os kedvezménnyel, ez a DXN anyacégének ajándéka a törzsvásárlói kedvezményeken felül, és a kumulatív számított szintek szerint kifizethető vagy levásárolható bónuszokon felül.

Vigyázat a folyamat öngerjesztő, viszont a DSP jelenleg még csak Európán belül került bevezetésre! Ugye nem akarsz kimaradni egy olyan lehetőségből, ami arról szól, hogy havi 30000 forintos részletre vásárolhatsz magadnak egy olyan állást, ami év végére megoldaná mindazt a gondot, amivel szembe kell nézned anyagilag az elkövetkező 30 évben? Végig nyomorogva, mert nem tettél Bele apait, anyait 90 nap megerőltető munkába, a szponzorálásba?


júl

25

Kezdjünk elfogadhatatlan dolgok ellen küzdeniAz internet csodákra képes, szabadon lehet gondolkodni, befogadni és elutasítani dolgokat, amivel találkozunk, és minden kattintásnak értéke van, elkezdünk vele együttműködni. Ildiko feltett egy kérdést a Facebookon A magyar bloggerek és blogkedvelők csoportban: „Én például kíváncsi vagyok, mit tudnál még hozzátenni. ;)”

 

A bejegyzés osztatlan nyilvános elutasítást kapott, nem akartam tovább feszíteni a húrt, de lehet fanyalogni, de ez a poszt 3. napja nem tűnt el a süllyesztőben, mint a legtöbb ide beposztolt blog belinkelése.

Ebben a csoportban a napi 10-30 bejegyzés mellett nem is lenne csoda, ha eltűnik valami, mint szürke szamár a ködben. De ez rengeteg hozzászólást kapott, ami a kivezető link értékének megnövelte az értékét. 

 

Nem akartak velem együttműködni

mégis megtették pont azok, 

akiknek nem sikerült velem együtt gondolkozni:

 

Mivel a  Julius 10.-i bejegyzésemben Annie bejegyzéseinek kulcsszavai is helyet kaptak, ezért a blogja „puszira kapott” tőlem egy piros pontot a Google keresőinek a szemében.

 

Magyarázat, amivel azt kezdesz, amit akarsz:

 

Az én idős (6. éve elkezdett és sűrűn frisstett) 200+ bejegyzéses blogomra tettem egy kivezető linket. Ami viszonylag sok átkattintást is hozott a blogjára ez egy tiszteletadás volt részemről felé, de besértődött mert nem a "Húúú, deigazad van, Aztaaa" tipusu méltatást, hanem egy Riposztot írtam neki.

Pedig, ha tisztán gondolkozna (vagy értene ahhoz amit a blogolásról érdemes tudni) látná: az ilyen húzásokkal jut előrébb a keresőkben.

a Selfmade a többi bloghoz képest, nem azért kerülhet előrébb a blogok világában, mert ő is írt egy hogyan ne csináljunk hülyét magunkból bejegyzést. (én folyamatosan bizonyítom itt, hogy a hülyeség nem akadály, hanem lehetőség) hanem azzal hogy a követőinket és ellendrukkeeinket hagyjuk szörfölni a web-vizeken.

 

 

Kezdjük el együtt, még akkor is ha nehezen indúl

A játék amit felkínáltam hozzá a csoportnak, mindenkinek erősítette volna a blogját, mert nem az a lényeg mit gondolunk mi a másik munkájáról.

Egy kereső algoritmus szemében ez teljesen lényegtelen, hanem az, hogy tudunk e ennek ellenére együttműködni, még akkor is ha máshogy gondoljuk a dolgokat.

Erre persze senki sem harapott rá, ami a negatív viszhang miatt talán érthető, nem is húzom fel magam ezen, mindenki szabadon teszi azt amit akar, a nem cselekvés és a trollkodás, letorkollás is cselekvés.

 

Értetlenséggel szemlélik a dolgokat sokan

 • De nem mindenki értetlen, és egy blognak nem is kell mindenkihez szólnia,
 • A sok gyalázkodás mind engem erősített, a google és azok szemében is, akiket már a hozzászóló TROLLOK régebben is lefikáztak a csoportban.
 • Nem süllyedt közönybe, mint valami kiscicás bejegyzés, és nem is kellett lesüllyednem a pornográfia szintjére, mégis igazi mély érzelmeket váltott ki.

 

Tehát valamit mégiscsak jól csináltam. Még ha a hangos gyűlölet és óvva intés tőlem volt a céljuk (vajon elérték) a közreműködésükért mindenképp hálás vagyok.

Egyrészt tanultam ebből is valamit, másrészt rutint is szeretem a megmondom emberkék kezelésében, és a leglényegesebb: kimozdított a komfort zónámból.

Bevallom javítottam néhány helyesírási hibát (mindet nem látom sajnos nem születtem Magyartanárnak, én már csak ilyen Dixlesziás vagyok).

 

Prológus:

 Amikor reflektálok egy blogra, akkor nem kötelező azzal egyet értenem, mivel megtanultam szabadon gondolkozni. Ez a lehetőség ha idáig eljutottál számodra is nyitott.

Ha téged, mint emberi lényt törvénybe nem ütköző dologtól próbálnak eltiltani, és engedsz a nyomásnak: azok kezébe adod az életed akik manipulálnak téged. Ettől a Blogtól 6-7 igen lelkes és menő blogger akar lebeszélni, én meg nem akarlak rábeszélni, hogy kövesd, mert nekem csak az igazán hozzám illő követők kellenek, akikkel tudok együtt dolgozin és esetleg gondolkozni, még akkor is, ha az mindenkinek a nehezebb út.

 

Jó ha tudod, akik megpróbálnak bármiről lebeszélni az életben:

 • Eddig nem voltak felruházva hatalommal feletted.
 • Eztán sem fognak felelősséget vállalni érted.
Láttam persze a kezdeményező késséget az aszertív kommunikáció kialakítására amiben mindenki nyerhet, ami nekem is érdekem és nekik is jó lehet.
Ezért írtam meg ezt a bejegyzést, de ha ezen is bepöccennek, azon sem fogok csodálkozni. 
Egy bztos. a természet erői ellen nem tehetnek semmit, maximum végzik tovább sziszifuszi tevékenységeiket, míg én újabb lavinát indítok el. 
Ne hagyd magad soha se lebeszélni a blogolásról mert valaki azt mondta, vagy úgy érzed, nem vagy elég jó!
egy blognak nem feladata az mint a HVG-nek, hogy tömegeket informáljon, egy blog viszont építhet közösséget! -és ez jó mondá az úr a 365. napon-
"Blogging necesse est, vivere non..." mondhatta volna Pompeius Magnus haditudósítója a saját blogján., ha van abban az időben WiFi.  

 

Talán ha jól emlékszem Bill Gates-nek tulajdonítják MLM-es és önsegítő előadásokon ezt a gondolatot: „Ha van, egy ötleted kérdezd meg a 10 legjobb barátodat, hogy belevágna e veled, és ha mind a tízen nemet mondanak, akkor kezdj el azon dolgozni, mint az őrült.” 

 

Ha csatlakozol hozzám, és indítasz te is egy ilyen weboldalt, akkor nem helesírásra akarlak tanítani, nem arra, hogy szerkessz szöveget, nem agymosott bábokkal akarom körbbevenni magam, hanem igazi lánglelkű lovagokkal, akik a világot jobbá akarják tenni, és jobbak akarnak lenni mint most!

Kapsz hozzá Paripát (Saját névre szóló WEB-Oldal) és fegyvert (WebShop, ami pénzt termel neked) a könnyűlovasság felállítását is rád merem bízni, mert hiszem aki Blogol, az az életének kapitányaként képes vezetni másokat is, erre született! 

Kivéve ha csak a leülepedett dolgokat pakolgatja maga köré, teli van panasszal és sehol egy pozitív gondolat, mert akkor nem tudok segíteni, és elnyeli lassan az iszap...

Én megtanítalak kezelni azt ami a legtöbb blogger elvérzését okozta, és megtanítalak kezelni azt a cudar helyzetet: Kezdetben nagyon sok" jóindulatu ellenkritika" ér mindenkit.

-hogyan kezeljük egy Online folytatott munkában:

Kezdj el önállóan gondolkozni és együttműködni

 

 • a kezdeti kudarcokat,
 • a körbevevő értetlenséget,
 • és a tengernyi rosszindulatot
 • Azt amikor bizonytalan vagy
Minden másra ott a google és a Helyesírási kéziszótár...

 

júl

23

A közismert sztár Kate Bush is csak egy ember. Számtalan olyan embert ismer mindenki, aki kávézik Ha megpróbálnám leírni azoknak az ismerőseimnek a névsorát, naponta csak 4-5 névvel bővítve a listáját azoknak, akik kávéznak, véget nem érő munka lenne. Ez a sorozat olyan népszerű sztárokat mutat be, akik kávé iránti szenvedélyükről is ismertek,. Mindenki ismeri őket. A sztárok is rengeteg emberrel kávéztak már együtt, akár csak én vagy te is. A kérdés csupán annyi számomra Te is lehetsz kávézó sztár? A válasz már benned él születésedtől fogva.
A kávé nem csak egy frissítő ital, hanem egyfajta életstílus, ami felszabadít, bizalmat épít és képessé tesz együttműködni, együtt gondolkozni másokkal. A Kávékörök is erre hivatottak.  de lássuk most a heti választott híresség életét, azt amiért választottam, és az elképzelt helyzetet, hogyan kávéznék vele a DXN kávé különleges kávéit felhasználva:

Kate Bush kávézikKate Bush Az alternatív-rock és az újhullám legendás zenei moguljával foglalkozom

Egy igazi női példakép
Ír szülőkkel Londonban nem lehetett könnyű a gyermekkor (igen, megint London, és ennek most nagyobb jelentősége lesz ígérem) A család zenebolond így a kicsi Kate is hamar megtanul zongorázni és énekelni, kiskamaszként már világklasszis dalokat írt, de a siker váratott magára A kiadóhoz viszont már  hátszél a Pink Floyd felől fújva könnyedén emelte a vékony csontú lányt olyan magasságokban a lemezlistákon, ahol előtte még angol honban nő nem járt,
A három évtized munkássága erről szólt, tabukat döntött le a saját iparában, és ez is szép dolog lenne, de ami miatt nekem különleges lett, az hogy a többi gyermekét mutogató világsztárral ellentétben ő a gyerekéért a család nyugalmáért inkább visszavonult a közszereplésektől több mint egy évtizedre!
Pletykák persze voltak, híresztelések terjedtek, de a Britt sajtó tiszteletben tartotta döntését és nem nyaggatták paparazzik az életét.

Felkészült előre az anyaságra anyagilag és lelkileg is, és képes volt a saját érdekeit egy időre feladni. szerintem ez az, amiért érdemes lenne vele összefutnom egy kávéra.


Helyszín a Londoni Hard Rock Coffee az Old Park Lane-en. én már benn várom, Kate persze késik, amikor bejön, a pincér rohan lesegíteni Kate Bush kabátját, kint esik. Intek felé, Peter Gabriel pólómról ismer meg, még soha sem találkozunk. Kicsit feszült, míg kihozzák a kávét neki. Nem is próbálom meggyőzni a sajátommal, viszont én egy Zhi cofffe párnát dobok a forró vízbe, amit kihoztak nekem a teafű helyett, amit odakészítettek, Egyből a tárgyra térek, szeretném, ha megismerné családostól Magyarországot, és megismerkedne néhány barátommal, akik vendégül látnák őket, nem ének, nem sajtó, csak egy vakáció kelet-európának szívében. A sok program között egy kis beszélgetés olyanokkal, akik közel állnak hozzám, és tisztelik őt eddigi munkássága miatt, és ennek a megkoronázása a DXN családi napon is részt vehetnek, amit a mi közösségünk nyári pikniket rendez, mint egy nagycsalád…
Aztán csend…
Végül megkérdezi: Miért mindez? 
Nem mondhatok mást: itt Londonban még anyátlanok a DXN törzsvásárlói, és kell az újaknak is egy sztár, akit követve, kicsit ők is sztárok lehetnek, kell valaki, aki ha szükséges el tudja mondani hitelesen nekik: Don’t Give Up...
Az álom itt véget ért, nem tudom mi lett a vége, regisztrál a hálózatomba majd egy szép napon Kate Bush? Vagy csak álom marad? Egy biztos: az ilyen álmokért nem aludni kell, hanem ébredni és közölni a világgal Good morning DXN! És megküzdeni az elismerésekért, megtenni mindent a bizalomért. 

júl

22

Parlagfű készítmények esetén hiányzó OETI és OGYI számok sorra A Parlagfű rendszertani besorolásnál St Ambrus püspök előtt tisztelegtek az újkori botanikusok. Észak Amerika gyomnövényének semmi köze az áthalláson kívül az ókori istenekhez és az Ambrózia nektárhoz. Mégha a latin neve Ambrosia artemisifolia, a hármaslevelű parlagfűé pedig: Ambrosia trifida is lett, az istenek eledeléhez nem sok köze van ennek a növénynek, vagy ha igen akkor ez megmagyarázná hogy miért nem áldoznak az oltáraikon a lelkes hívek évezredek óta!

A Parlafű nem gyógyít, viszont az orrodat is tisztíccsa amikor Parlagfű-allergiás rohamot kapsz és a tüsszögést nem bírod leállítani. csak ha belealszol a fáradságtól, hogy fulladva ébredj évtizedekig így éltem, tudom miről beszélek.

Fogyasztása életveszélyes lehet súlyos Parlagfű allergia esetén!

A Parlagfűnek terjed a neten a rákgyógyító hatása is, bár ezt klinikai vizsgálatokkal nem igazolták.

Őssejt szaporító hatása sem igazolt.

Mégis miért lehet kapni OETI illetve OGYI számoktól mentesen Természetgyógyász szakkereskedésekben és online webshopokban is? Mert hatalmas üzlet, hogy az útszélen irtott gazból trutyit (Parlagfű „keserű” lekvárt) készítenek, vagy ledarálva pasztillát sajtolnak belőle, mintha gyógyszergyári készítmény lenne!

Ez mind egy jól működtetett WEB-manipuláció része, amit a lusták önigazolásnak fognak fel, és ezért nem kezdenek bele kertjük végében a fárasztó gazolásnak a parlagon hagyott területeken. Míg szomszédságukban meg gyermekek fulladoznak és könnyeznek a Parlagfű allergiára adott imunválaszuk miatt.

Szégyen!


Parlagfű gyógyászok: légbőlkapott feltalálók és fantom pátriárkák az Internet vad vizein

 

Az már csak hab a tortán, hogy az interneten elhíresült, de közösségi oldalakon "rejtőzködő" Weil-Várhegyi László. a Parlagfű terápiás alkalmazásának egyik szószólója, Aki magát (vagy valaki ezt a nevet) feltalálóként, mérnök-radiesztétaként (tudományos minősítés egy áltudományban?) azonosítja több cikkben is a parlagfű hatásaival kapcsolatban.

Aki e mellett mééég bioenergetikus is (erről a szkeptikus " target="_blank">Vágó Istvánnak érdemes megnézni a videóját Klikk ha érdekel). Továbbá fitoterapeuta (ez hasznos lenne ez esetben), életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta (a Terapeuta a jelek szerint kedves jelző önmagára nézve, gyakran használja), természet gyógyász etc… A Magyar Természet gyógyászok Szövetsége (akik nem említik ennek a mérhetetlenül fontos ember nevét a fasorba sem). A Magyar Természet gyógyászok és Élet reformerek Tudományos Egyesület tagja (az ő weboldalukon sem található egy szó sem erről a fantom feltalálóról).

Valamint a Tudományos Rendőrség alapító tagja és szóvivője, ami egy Polgárjogi társulás esetében akár hihető is lenne, bár egy SPAM sorozaton kívül nem sikerült más nyomára bukkannom, csak még egy rejtőzködő „alapítónak”. szóval ezt nevezzük kölcsönzött tekintélynek, amikor manipulációs szándékkal megtévesztenek szándékosan és rosszindulatból.

 

A Parlagfű utáni kutakodásom viszont felhozott még egy érdekes hoax nevet: „Lajos Atya, a magyar újkori természetgyógyászat úttörője” Ennél már csak az lenne szebb ha Szálin elvtárs, a szovjet kommunista egyház főptriárkája lehetett volna ennyi erővel. erről többet nem is akarok mondani.

 

Csináljunk Tudományos hátteret a Parlagfű gyógyerejének!

 

Természetesen hallottam én is interjút a youtubon, hogy Debrecenben már az agrártudományi egyetem kísérleti (szigorúan titkos bázisán), már előállítottak a parlagfűből mindent. Fogkrémet, szappant, táplálék kiegészítőt állatoknak, embereknek. Hatóanyag kutatás folyik jelenleg is meg engedélyeztetés, de akadályokba ütköznek és nincs is pénz rá. A rosznyelvek szerint a gyógyszeripar nem engedi a használatát,a parlagfűnek, mint orvosságnak. Gondolom pont, mint a C vitaminnak, mert az is gyógyít, minden rákot tudhatjuk meg a Rodolfó kinézetű délamerikai professör videójából, mert c vitamint mi sosem kaptunk még gyógyszeripari gyártótól, gondolom azért hihető a tömegeknek ez is. Na de ennyit a parlagfű diétás szépelgésből.

 

Ha valahol érdemlegesen kutatják (mert vannak igazi orvosok akik kutatják a hatását!) ott nem ember kisérletekkel kezdik a gyógyszerkísérleteket ugye?

Klinikai körülmények között kutatnak gyógyszereket, és nem agrár jellegű tangazdaságokban

Elvárod egy gyógyszer kutatástól, hogy ne feltalálók ne a Juliska néni szomszédjának az unokájának a megható története legyen az egyetlen bizonyték, hanem amikor a hatóanyag kutatások után az állatkísérletek  meggyőző százalékban pozitív eredményt hoztak: Akkor kezdjék kipróbálni embereken. szigorúan ellenőrzött körülmények között, mérhtő állapot változásokat kutatva! (És még akkor se kísérletezzenek a Mengele félék gyerekeken ugye?!?)

 

Ha megbízható kutatási eredményekre vagyunk kíváncsiak keressük fel a PUBMED Orvosi publikációs oldalakat a tényekért

 

 A Ködpiszkáló blogon valódi orvosok, gyógyszerészek és biokémikusok keresik a valóságot, arcukat is felvállalva, nem egy mindenegyben igazmoondó névtelen Juhász, és nem a nyájnak, hanem értelmes és gondolkozásra képes emberek felé, ha érdekel az ő véleményük, látogasd meg, érdemes!

 

Csak halkan mondom, ha a parlagfű allergiára keresel megoldást, érdemeselolvasnod ezt a bejegyzést.