A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Június
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

jún

29

Online munkánk része az optimális keresésekre megfelelni képekkel alátámasztott tartalmakkalOptimális keresés az interneten igazából nagyon ritka, hogy bejön egy kezdő blogger online hálózatépítőnek.

 

A SEO-zásról szinte csak a marketingeseknek és az informatikusoknak van némi fogalmuk, de ez is folyamatosan változik, milyen algoritmus alapján figyeli a Google a tartalmakat.

Igazából két szabály van:

 

 • Írj őszintén
 • Fogalmazz érthetően.

 

 

A legfőbb üzeneted két szóban mi lenne? Ez legyen a két kulcsszó, amit kalapácsként többször odakoppintasz, ezzel legyen kapcsolatos a kép elnevezése még leánykori néven file elnevezésként, és amikor feltöltöd

Képekre is létezik Optimális Keresés, észrevetted?

Jó, ha tudod: a Bring és a Google vak! Nem látja a képet viszont olvasni tudja a szöveget amit hozzá kapcsolsz és ha képet keres valaki az optimális keresésben a felhasználó látja hogy az van e a képen amit keresett, tehát ne trükközz ezzel!

Jobb az egyedi kép mint a tucatszám megjelenő találat hogy kitűnj a tömegből. 

 

Legyen viszont kifejtve is egy teljes mondatban is az hogyan kapcsolódik a képed a bejegyzéshez, hogy megerősítse a két kulcsszó tartalom egymást, hiszen egy kép többet mond ezer szónál, viszont két egybevágó állítás megerősíti a tartalom hitelességét!

 

A szóismétlés te is tanultad, hogy hiba a szépirodalomban, de ha egy üzenetet akarsz a másik fejébe beleszuggerálni, akkor az Optimális kereséshez való egyezés a szövegben leengedteti a szellemi védőpajzsokat az olvasóról és átáll tanulni vágyó érdeklődővé, mint most te is végigolvastad ezt a cikket. Hogyan alkalmazza ezt valaki az Online hálózatépítésben? Gyakorlatban! Itt egy óriási fejest kell ugrani a mélyvízbe és a legnagyobb hullámot kell kelteni már akkor, amikor még nem jön belőle az a rengeteg pénz, amiért megéri csinálni, mert gyorsan cselekedni még jobban megéri anyagilag is!

 

Még egy kis ötlet a képek optimalizálásához: Akár mennyire responzív az oldalad, nem érdemes óriási képeket feltölteni, mert azok lassúak, a képek mérete is befolyásolja az optimális keresésben hova kerül, ami lassan töltődik be arra kevesebben klikkelnek, használj inkább kissebb képeket, méretezd át őket ha teheted még a feltöltés előtt!

 

 Mármint érdemes megkeresni az Optimális MLM-céget is a munkához. Pont, mint a DXN! Regisztrálj ma a DSP csomagok Bármelyikével és indítsd el már holnap a saját nevedre szóló WebShop-ot ami pont olyan nak indul mint ez is volt, csak személyesebbé tettem ahogy hetente töltögettem fel a tartalmakat és lassan megtanultam azt hogyan lehet és érdemes az optimális keresésekre fókuszáltan megírni a szövegeket amik most idevonzottak téged is! Ha még kérdeznél, Állok elekrtonikus levélben szolgálatodra! Csak szörfölj át ide és vedd fel velem a kapcsolatot.

jún

28

 

Bud Spencer, eredeti nevén Carlo Pedersoli (Nápoly, 1929. október 31. – Róma, 2016. június 27.[4]) olasz úszó, vízilabdázó és színész, Pályáját sportolóként kezdte: Carlo az első olasz úszó, aki 100 m-es gyorsúszásban egy perc alatti eredményt ért el. Már életében legenda lett, a filmtörténet sokat emlegetett alakjaként. Dr. Kárpáti György: Medencék, gólok, pofonok című könyvében is megemlékezik személyes kapcsolatukról néhány anekdotával a vízilabdás évek idejéből, hiszen Budapesten játszotta Pedersoli az utolsó meccsét.

Giuseppe Pedersoli, jelentette be halálhírét. Azt mondta, 86 éves édesapja szenvedés nélkül, csendesen ment el 2016. június 27-én hétfőn 18 óra 15 perckor. Utolsó mondata ennyi volt: "Köszönöm!".

A filmjei óriási hatással voltak rám. A szőrös jószívű óriás pofonosztó, aki a jó ügy mellé áll ott él talán mindannyiunk szívében.

Nem ismertem személyesen, és filmjei velünk maradnak, de az biztos szeretett minket magyarokat kiváltképp, mert mi szűnni nem akaró rajongással csillogó szemmel néztük filmjeit, moziban, a TV-ben és később már a YouTube-on is, hogy megtanuljuk:

 

"Csak a puffin adhat erőt és mindent lebíró akaratot"

jún

27

A Magyar 2016 EB válogatott hivatlos képeHa Labda lennék, nem szeretném ha gólt lőnének velem. Tudom, hogy van háló ami megfog miután nagyot rúgtak belém idegenek, akik nem is értik nekem nem a győzelem okoz örömet, hanem a játék maga!

Ha Labda voltam utáltam, amikor ide oda passzolgattak, a sok eladott labda is én voltam mind, mert nem értették meg, az én szabályaim szerint kell játszani, és csak erre épülhet a játék többi szabálya is. az én szabályomat a fizikai törvények szabályozzák, röppálya dinamika erőmegmaradás, gravitáció és súrlódás, ha ezt nem érti meg aki a játékomban van az se lényeges csak örüljön neki hogy velem száguldhat.

Nem vagyok Labda!

Szeretek én elérni sikereket. Szeretem, ha a csapatom lövi a gólokat. Tudom, hogy van szociális háló ami megfog ha az élet nagyot rúgott belém mégis szeretném tudni hogy sosem kavarodok bele abba a hálóba, mert akkor akik nekem drukkolnak azok szomorúak lesznek miattam. Utálom, ha a hivatalban „ping-pongoznak velem” én is, de észreveszem, hogy ez a passzolgatás értem van, hogy játékban maradjak.

Szeretném, ha akikkel együtt játszom, győzelemre juttatnák a csapatot, és ha rátámadnak, az érdekeinkre Király védelmem lenne, nem valami szociális háló, ami ha megfog, akkor is belém vág, és már amúgy is túúl késő, hiszen a baj megtörtént

 

Elnézést, ha ez kicsit kusza gondolatmenet

Hazatértek a Nemzeti válogatott fiúk, és most csak ennyire tellett

A lényeg, hogy játékban vagyok, és hogy játékba hívjalak, azért írom e dalt.

Az a szabály, ha nem tetszik, állj tovább vagy mondd el levélben véleményed, mert engem érdekel, ha vállalod a szemembe mondani is.

jún

24

Mindenki azzal van eltelve, hogy David Guerta is már mekkora jó fej, hogy a Magyaroknak szurkol az új klipjében, és milyen jól teszi, hiszen mi vagyunk a legjobbak (és ez most remélem így is van!) A Turkish Arlines elkészítette Európának minden országához illő \"egyedi \" reklámfilmjeit erre a nyárra, Guerta adta a zenét a repülőtársaság meg a klipre a piszkos anyagiakat és az irányelveket. Meg persze a Last-minute utazásokat minden nevesebb repülőtérről elérhetően szállodai és wellness árukapcsolással akár! Elvégre Törökország európa része immár ismét és szép ország, és ha már reklám, akkor megemlíteném ebben a hónapban megnyílt hivatalosan is a Törököknél is a DXN képviselet. Mi magyarok vettük be a hét torony városát is. Érdemes keresni a kapcsolatokat, ha az a rögeszméd, hogy valaminek a nagyon elején érdemes csak beletenni minden energiát akkor a lehetőséghez az első lépés itt van, szabad az út!

De térjünk vissza erre az áru-kapcsolósdihoz! A Guerta keresztmarketingezik az Európa bajnoksággal, Turkish Arlines keresztmarketingezik a Guertát, Török Szállodaipar keresztmarketingezik a Turkish Arlinessel, Török szállodaipari dolgozók új generációja így nő fel a feladathoz, hogy kell kezelni az európai vendéget, hiszen néhány hónapos gyakorlattal már Európa rengeteg szállodájában el tudnak helyezkedni szakmájukban, hogy hazaadva a fizetésből az otthoniak se vesszenek éhen! Szerinted itt minden rendben?

Ezen lehet változtatni!

Egy jobb világot építek ahol rengeteg jómódban élő és egészségesebb ember él mint most, egy olyan világot ahol az emberek tanulási céllal hagyják el a hazájukat és a kalandvágy fűti őket, a bizonyítás hogy képesek vagyunk az esélytelenek magabiztosságával nyerni, sorozatban!

mert mi emberek iyenek vagyunk!

Szeretünk tanulni (ezt csak hibákból lehet) és szeretünk nyerni.

Kívánjuk a kalandot ami megpezsegteti vérünk, Keressük a kihívásokat.

Legyél a részese, legyél a zászlóvivője te is?

Ha igen Ezeket ismerd meg és csatlakozz a csapathoz,KLIKK IDE A TOVÁBBJUTÁSÉRT  mert a mi csapatunkban a döntetlen nem elég!

...és ha te is megtanulsz gólokat lőni sőt, továbbadni a labdát, akkor majd a győzelmi induló tényleg csak nekünk fog szólni. A labda most hozzád került tudod mit kell kezdeni vele?

jún

23

A Lustaság viszi előre a világot

2016.06.23 - csütörtök

Lusta vagyok kilómétereket megtenni gyalog nehéz teherrel de van autó ami eljuttat célomig

Lustaság az is részemről, hogy az eszemből akarok megélni, nem verejtékből

Ítélj el ezért, ha neked nem kell ész az életedhez, de ha tanult szakmád van akkor te is elmondhatod magadról ésszel él az ember

Mások találmányai vagy a miénk az ami megkönnyíti dolgunk, merő lustaság az ami találékonnyá tesz, mert a lustaság nem tétlenség

Nem dermed kővé, aki lusta nem halogat, hanem más ütemben pihen

Jó a reggeli kávé és én rajongok érte, de nincs, ami felülmúlná a harmatos hajnalon felhangzó madárdal hallatán azt az érzést, hogy miután nyújtóztam egyet ágyamban megfordulhatok és engedve a lustaság hívogató szavának álmot láthatok és kedvesemre tekintve kelhetek nem sietve sehová!

A lustaságnak dinamikája van ugyanis, amikor rád tör a lustaság erőt gyűjtesz. Átgondolod feladataid vagy elévedsz a múlt tapasztalatain, megfogalmazza halk szellemed miben kell ma, most, erősnek lenni, mi a terv, a jó sorrend. Tennivaló mindig akad.

Ez nem pénz kérdése, nem idő kérdése, ez szükséglet!

A kérdés az hogy vállalod azt: aki fekve marad annak a napsugarak égetik el álmaikat. A TE álmaidat is pernyeként fújja el megégett kezedből a szél?

mert az aki folyton csak henyél annak a halasztások varázsa álmait és vágyait, mint síkos halat a sebes sodrú patakban oly megfoghatatlanná teszi

Légy kényelmes és lusta amikor ideje van a felkészülésnek, Áldásom rá!

De bolond ne légy!

Drága jó nagyanyám amikor érezte, hogy jő a vihar előtte szaladt ki beszedni a kiteregetett ruhát, előtte rázta meg a fát, hogy az érett gyümölcs mihamarabb benn legyen biztos helyen.

és mikor a vihar eljött a tanyázás ideje is ott volt, kihúzva a tévé a konnektorból, nehogy tönkremenjen és a spalettákat is előtte zárta be.

A mai kor embere a közelgő vihart épp úgy megérzi, ösztönei dolgoznak érzi a veszélyt!

Konfortzónájából kerevetről székéből a karfából mégse mozdul mert fél. Elkaptamár néhány eső mire felnőtt mert Még a lustaságra hajlamosaknál is óhatatlanul elérkezik a pillanat, amikor már képtelenek tovább aludni.

Merő lustálkodás iránti vágy alkotta meg az összes kényelmi találmányunkat.

A Lustálkodás legyen hajtóerő a te életedben is és ne egy kimertő tevékenység!

Mert a túlzásba vitt lustaság enerválttá tesz, fárasztó tevékenység, és gyengeséget okoz.

Amikor a minőségi lustálkodás iránti vágy vezet, akkor viszont olyan hajtóerővé változhat, ami lehet igazi előrelépés okozója az életben.