A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Május
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

máj

24

Privileg Club tagságról

2016.05.24 - kedd

Elérhető az új 300 PPV Privileg Club tagjainak névsora!

Teljesítési időszak: február, március, április

 

300 PPV Privileg Club Tagokat avattunk68 tagot avathattak be most a 300 PPV Privileg Club tagjai közé a jutalékszámítás és hónapzárás után, többségében a DXN üzlet alapját képező Star Agent szinten álló törzsvásárlók közül kerültek ki az új Privileg Club tagok, de ebben nincs semmi meglepetés! A Star Agent szinten még az igazi hasznot a személyes forgalom hozza és a 300 PPV megléte adja sok esetben a SA és a QSA-ra kvalifikált szint közötti különbség már igencsak jelentős tud lenni akár egy aktív direkt esetén is, és nem csak a Privileg Club tagsággal járó előjogok és ajándékok motiválja ezt a szintet lért törzsvásárlókat! Emlékesztetőül:  Ha egy Star Agent (21%) eléri a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet **, akkor minősült Star Agent lesz (25%), a +4%-már néhány száz csoportban keletkezett pontforgalom mellett óriási különbséget jelent a 21%-hoz képest is, de ha csak arról lenne szó hogy a teljes forgalom 100PPV-ből  (30000huf) 21%-át vagy 300PPV-ből (90000huf-forgalom) 25%-át kapja bónuszként már az sem elhanyagolható különbség! Viszont ha van a csoportjában több QSA (tehát sikeresen átadta a tudását példamutatással, mint vezető) ez akár 27% vagy 31%-is lehet a Star Bonusz számításai alapján!


Gratulálunk a 300 PPV Privileg Club új tagjainak!

 

Magasabb szinteken, gyémánt szint felett, már kiváltva a vállalkozást, pedig igazából a jutalék levásárlása és közvetlen fogyasztása vagy továbbadása pedig csökkenti az adóalapot képező jövedelmet, valamint ott már ténylegesen a Privileg Club privilégiumai azok amik motiválnak!

máj

22

Érdekel a Ganoderma gomba gyógyhatása, Termesztési technológiája? Meg az is ,hogy miben más a DXN Gano mint a piaci vagy a konkurens termelőé?

Például a kutatás és a fejlesztés az amit hatékonyabban tud végezni ez a cég, mert a világ legnagyobb kapacitású ganoderma termelője.

 

Ma ezzel fogadott a központi információs rendszer:

A fiatal immunmoduláns Gombakivonat Termesztési technológia megváltozott

Szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy a maláj központ értesítése szerint a GL termékekhez használt Ganoderma gomba termesztési technológiája módosult.

 

Az új technológiával a termesztési folyamat 18 napról 14 napra csökkent. 

 

Így a GL termékek gyártásához továbbiakban a Ganoderma gomba 14 napos micéliumát használják

 

Ez jó e a vásárlónak?

A Gombát a hatóanyag miatt szedi mindenki.

A Ganoderma gomba is nemesíthető akárcsak a növények vagy az ismert és népszerű laska és csiperke fajok.

A nemesítés és a szelekció segít jobb gyógyhatást elérni rövidebb idő alatt.

A Termesztési technológia javítása egy cél minden termelőnél, de kevés Ganoderma lucidium termelő vállalat képes akkora figyelmet szentelni a minőség biztosításra is. Ez nekünk fontos, ezért a Cég, a DXN törekszik kiszolgálni mindenkit, hogy kétségek nélkül ajánlhassam tovább én neked, Te az ismerőseidnek -forgalmat növelve- és ezért nem is hálátlanok anyagilag sem. 

máj

18

Sokan buktak bele az első (sőt sokszor a sokadik) MLM vállalkozásukba is, mert új életük alapját az MLM vállalkozás alapjait valamiféle pillangóhatásra építenék.

Ez az elv eleve kudarcra van ítélve! 

Az elv népszerű és elterjedt MLM-es körökben is, de pontatlanul és túlzóan optimistán felfogott idézett megfogalmazásai szerint „egy pillangó egyetlen szárnycsapása a Föld egyik oldalán tornádót idézhet elő a másikon”.

Épülhet e pillangóhatásra emlékeztető módon egy vállalkozás egyáltalán?

Bizonyos értelemben igen és mégsem!

Ahhoz hogy bármit elérjen egy vállalkozás a maga környezetében hatalmas port kell felkavarnia. és ha ezt elég kitartóan teszi akkor lesz csak képes rá egy kis otthoni vállalkozás az MLM rendszer használatával valamint a másolódással, hogy a világ másik oldalára is elérjen a híre és a szele is, azaz a Szponzorvonalak behálózzák az egész világot.

Szomorú hír, hogy a pillangó effektus ilyen értelemben nem tesz alkalmassá egyetlen egy vállalkozást sem, hogy úgy tekintsen magára mint egy pillangóra és a regisztrációt követően begubózik, teljesen mindegy hogy hirtelen könyvekbe és hangos oktatóanyagokba temetkezik, vagy teljes tétlenséget választja!

Mivel másokra nincs hatással így készségei nem fejlődnek, irányítói képessége, előadói készsége és forgalma sem növekszik látványosan

Mi a látványos fejlődés egy MLM-es vállalkozásában?

Aki komolyan veszi az üzleti lehetőséget amit az MLM adhat, akkortól kezdve a szponzorált törzsvásárlót MLM vállalkozónak nevezzük az egyszerűség kedvéért. ezt a forgalom növekedés adja, ebben is érvényesül a pareto elv miszerint a visszatérő vásárlók adják a bejövő forgalom 80%-át és az új vásárlók a forgalom 20%-át, amire ügyelni kell hogy az előző hónap viszonyában ne legyen kevesebb a forgalom soha!
ki ezt megérti Nem pillangó hatásra épít, és ez egy fantasztikus élményt ad: a Sikert!

Szeretnéd tudni hogyan lehet egy ilyen oldalt üzemeltetve a vállalkozások kezdeti kockázatait kikerülve elkezdeni egy Dinamikusan fejlődő vállalkozást kevesebb kezdőtőkével, mint ami egy Tanácsadói vállalkozáshoz: Ingatlanértékesítés vagy Pénzügyi Tanácsadás elkezdéséhez kellene? Vedd fel a kapcsolatot velem és érdeklődj a részletekről!

máj

13

AQ GYíkkok ezért sikertelenek az MLM-ben is

Már az első pillanatban lehet látni, hogy hogyan viselkednek a sikertelen emberek az MLM-ben is.

 

A Képen látható hüllő csak az  asszociáció alapjául szolgált természetesen a megfogalmazáshoz, és nem személyes utalás valakire.

 

Mint látjuk a sikertelen hálózatépítő első körben elijjeszt mindenkit a nagy pofájával, aztán amikor már csak a jeje lóg ki a homokból, hirtelen megpróbál úgy eltünni a szemünk elől, hogy ne is lássuk meg, hogy ott van.

 

Ez a viselkedés nem teszi csak túlélővé a GIF-ben szereplő hüllőt is éppenhogy, Sikeressé, nyertessé semmiképp!

 

A DXN-ben mint MLM-ben a hangsúlyt a marketing kapja és a nyer-nyer helyzetek kialakításának képessége, nem pedig az a képesség, hogy eltünjünk a szem elől mert azegy veszít-veszít helyzetet teremt, bár kétségtelen hogy néhányan mintha kifejezetten ezzel szeretnének változásokat előidézni életükben!

 

máj

12

Kedves Törzsvásárlók!

 

2016. május havi ünnepi nyitva tartás és csomagrendelés

 

Május 14-én a megszokott szombati nyitva tartás szerint várunk benneteket, 9:00-14:00-ig.

 

Május 16-án Pünkösd hétfőn zárva tartunk.

 

A május 13-án (pénteken) 12:00 óráig leadott és feldolgozott megrendeléseket a GLS csomagküldő szolgálat május 17-én (kedden) kézbesíti.