A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Április
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

ápr

24

Soft Skills az MLM ben

2016.04.24 - vasárnap

Ma már a sikerorientált vállalkozások HR-esei is ugyan arra esküsznek mint amit az MLM-vezetők 30-40-éve hangoztatnak,

Ma már nagy cégek számára is sokkal fontosabb a meghírdetett pozicióra pályázó viselkedése és attitűdjeik, mint az elméleti ismereteik, mert a személyiséget nehezebb változtatni mint a szükséges lexikális tudást átadni.

A világ bármely pontján a humán erőforrással és toborzással foglalkozó szakemberek egységes tapasztalata azt mutatja hogy az egyetemi tanulmányok erősítik és javítják ezeket puha faktorokat és a vállalkozói, gazdálkodói szemléletben eltöltött évek!

Bárhová szeretnél jól fizető munkahelyre bejutni a Tudás-Kompetenciák-"Soft skills" hármasa közül a puha kompetenciákat tartják a legfontosabbnak

Az úgynevezett puha foktorok (soft skills) milyen készségeket foglalnak maguknba?

 

 1. csapat-orientációt,
 2. kommunikáció készséget, 
 3. szervezőképességet,
 4. rugalmas gondolkozást,
 5. mozgathatóságot,
 6. érzelmi intelligenciát,
 7. motiválhatóságot
 8. a kreativitást.

 

Ezeket a képességeket kiegyensúlyozottan fejleszteni viszont az egyetem nem tudja, mivel ott a gyakorlatias része kevesebb a fejlődésnek míg a Gazdálkodók és vállalkozók esetében meg a gyakorlati tapasztalatok rendszerezésének képessége és az elméleti háttértudás megszerzése csorbul.

 

A DXN különleges oktatási és előrelépési rendszere egyensúlyt teremt az elmélet és a gyakorlati tapasztalatok terén, könnyű elindulni egy problémáktól mentesülő élet felé...

 

Azaz mégsem!

Aki a DXN-ben sikereket ér el annak ugyan úgy lesznek olyan problémái amelyektől kiveri a hideg verejték!

Csak ezek nem a család anyagi jólétének veszélyeiről fognak szólni.

Ezek nem a hosszantartó betegségek miatti gyötrődésről fognak szólni.

Ezek nem a jövőtől faló félelem, a kilátástalanság mindent elsöprő problémái lesznek!

 

Minden nap tartogathat kihívásokat a csúcson is!

Csak nem mindegy, hogy ezeknek a megoldását hogy kezeljük!

és milen kihívásokkal kell szembenézni!

 

Lesz becsületbeli kötelesség előre lépni

Lesz váratlan helyzet is amikor azonnal kell cselekedni!

A helyzeteket Vezetőként kell megoldani

 

Mindíg a leggyengébb képességek és készségek fognak leginkább fejlődni.

és ezt nem tudja más munkahely sem megadni, ahogyan a fejlődés az előrelépés a dinamikus karrier lehetőségét sem!

A DXN-ben viszont ez mind az alap lehetőségben oda van kódolva!

Tedd próbára magad, hogy milyen ütemben tudsz fejlődni! 

ápr

22

Tudtad, hogy egy kilométert a legkisebb energia-befektetéssel a szárnyaló sólyom tesz meg, míg a gyalogló ember csak a harmadik leghatékonyabb mozgásforma?

 

 Viszont, ha az ember felpatan a bringára, akkor a kerékpárt működtető ember már a leghatékonyabban mozgó élőlénnyé változik. Ráadásul az egészségünknek is jót tesz akárcsak a DXN termékei. Ez persze elég direktnek hangzik, de kevés olyan helyzet van, amikor az egészség érdekében nem ajánlott a kerékpározás úgy a ganoderma gomba tartalmú DXN termékeit is az egészség érdekében fogyasztja közel 6 millió törzsvásárló és családjuk rendszeresen.

A bicaj is javítja az anyagcserét, fejleszti a vérkeringést, pozitív hatással van a pulzusra és a szívműködésre is.

A a DXN termékei kivűlről befelé hatva működnek, a kerékpározás aerob mozgásforma ami belülről kifelé irányulva

A Bicajozás egy ciklikus mozgásforma: sok kisebb erőkifejtéssel jár, így nem is annyira az izmok méretét, mint azok terhelhetőségét növeli. a DXN termék fogyasztás sok kisebb adagban juttatja be a szervezetbe ciklikusan olyan szükséges tápanyagokat, amelyek bevitele organikus tápanyagokból lehetetlen lenne a hagyományos élelmiszeripari alapanyagok által, élettani szempontból egyaránt az előnyünkre válnak, a jobb eredményekért érdemes a DXN termékek fogyasztásával párhuzamosan elkezdeni a test fizikai mozgáskészségét, erőnlétét is javítani, ennek az egyik leg élvezetesebb módja pedig a szememben a Kerékpározás!

 

Amellett, hogy az egészségmegőrzésben fontos szerepet játszik, betegségekből való felépülésnél is segíthet ezek együttes alkalmazása, hiszen bárki számára elérhető dolgokról van szó, és egészen kis intenzitás is már hatalmas lépés az egészségért. Miközben a DXN termékeit fogyasztjuk a ganoderma segíti az immunrendszerünk „újrakalibrálását” a szervezet méregtelenítő funkcióinak hatékonyabb működését, addig egy óra bringázás képes erre rásegíteni mechanikusan.  Már az is hatalmas lökést ad a szervezetnek, ha kis erőbefektetéssel tekerünk, akkor durván 300 kalóriát égetünk el egy óra alatt, ami bár kevésnek tűnhet, de ezt zsírból fedezzük, ahol a szervezetben lerakódott mérgek felgyűlnek az évek alatt. Persze nem valamiféle fogyókúra feltétlenül a cél, hanem egy ideális testsúly és a jó közérzet, az, hogy jól érezzük magunkat a testünkben akkor is fantasztikus élmény kikerékpározni a természetbe! Az én kedvencem az amikor kikarikázok a fancsikai kilátóhoz és annak a tetején termoszból forró vizet öntve egy adag DXN fekete kávéra átadom magam az élménynek!

Érdekes, hogy az izmok nagyjából 25%-os hatásfokkal alakítják mozgási energiává az elfogyasztott táplálékot, az energia kétharmada pedig hővé alakul. Mivel az energia nagyobbik része alakul hővé, testünk hamar túlmelegedne, ezért hűtésre van szükség: itt jön képbe a verejtékezés. Ha nagyjából 25-30 kilométeres óránkénti sebességgel hajtunk, akkor óránként körülbelül 7 deci izzadtságot kell elpárologtatnunk, hogy fenntartsuk az egészséges testhőmérsékletet. Ezért kell Biciklizés általi erőkifejtést megtámogatni rendszeres folyadék és tápanyag bevitellel, erre a legideálisabbak a DXN termékei közül akár az instant italok akár azok, amiket előre kell elkészíteni.

Állandó úti-italom a Spica Tea amit a nyári időszakban allergia ellen is folyamatosan fogyasztok  előre elkészítve és jól behűtve, ami ha felmelegszik is jól tud esni, hiszen tea! Hosszabb kerékpártúrákon a Cocozhi és a Nutrizhi is hasznos társ lesz, hogy ne fogyjunk ki az energiából, mert akkor a reaakció időnk is lassul, és ez ha forgalmas utakon biciklizünk, végzetes lehet, akárcsak a kiszáradás!

 Érdemes odafigyelni arra, hogy mivel a menetszél hűt, ezért nem vesszük észre a kiszáradást, vagyis jobban oda kell figyelni a rendszeres ivásra. Ugyanez a helyzet az evéssel: nem szabad megvárni azt, amíg megéhezünk, több zöldség és gyümölcs fogyasztás nehézkes menet közben, Ilyenkor nagy segítség a spirulina fogyasztása, aminek egy alternatívája túrázáshoz a Spirulina Celeral,  vigyünk magunkkal hasonló könnyen fogyasztható dolgokat.

ápr

21

Ajándék reklámtáska törzsvásárlóknakKedves Törzsvásárlók! Szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy a DXN Shop-ban vásárolt termékekhez

számlánként egy reklámtáskát adunk most ajándékba.

Papírtáska a továbbiakban is elérhető az alábbi méretben és egységáron:
Papírtáska (32 x 42 x 12 cm): 90.- Ft/db

Reméljük, hogy az ajándék reklámtáskával örömet okozunk minden kedves ügyfelünknek. örömet okozunk minden kedves ügyfelünknek.

 

A következő vásárlásnál már én is kapok!

ápr

20

Erdélyi Zoltán Miért a DXNMivel beteg vagyok régóta, és nem javulhat az orvosok szerint, ezért döntöttem úgy, hogy a saját kezembe veszem a sorsom alakítását.

Az orvosokkal együttműködve de nem ész nélkül átengedve magam a kezeléseinek, hanem alkalmazva őket a saját érdekemben.

Hamar rá kellett ébrednem, ezek a kezelések nem fognak magukban javulást okozni, ezért határtalan boldogsággal tölt el az, hogy rátaláltam a DXN által készített termékekre és orvosilag kimutatható javulást értem el ott, ahol a legmodernebb klinikai gyakorlat módszerei addig csak a gyors leépülést tudták valamelyest lassítani!

 

Mivel ismét képessé váltam felegyenesedve járni és büszkén mások szemébe nézni, ezért úgy döntöttem segítek eljuttatni másokhoz is annak a lehetőségét, hogy a saját kezükbe vegyék az egészségükért való küzdelmet!

 

Amivel engem a DXN és a Ganodermára épülő táplálékok meggyőztek elsőként, hogy érdemes kipróbálni:

 

 1.  Megfizethető volt számomra is már az első pillanattól.
 2.  Klinikai kísérletek igazolták, hogy a hivatalos orvosi gyakorlat módszereit hatékonyan támogatja mint alternatív módszer.
 3.  használata egyszerű, nem kellett az életmódomon változtatnom csak a kávémat cseréltem le elsőként!

 

 

Később egyre több dolgot tapasztaltam pozitív változást magamon és családomon is, amikor egyre több dolgot kipróbáltunk a termékek közzül.

 Közben persze szemléletem fejlődött leginkább látványosan, ma már nem a betegség elpusztítására áldozok erőt és energiát, hanem az egészség helyreállítására, mert ez olyan életminőség változást hozott, ami sokak számára nem csak feltűnő volt, de irígylésre méltó példa is!

Akik képesek voltak betartani a három alapvető szabályt, amit a DXN alapítójának egy híres és elismert Ganoterapeuta kutató orvosnak az előadásán tanultam, azok számomra is hiteles tapasztalatai erősíttték meg szándékomat, hogy ezt tovább kell terjeszteni! 

Kétségtelen, hogy hatalmas üzleti potenciál is van a DXN-által nyújtott lehetőségben, de meggyőződésem, hogy az embereket nem a könnyű pénzszerzési lehetőség motiválja, hanem az elégedettség és az a tudat hogy tehetenk valamit egymás érdekében!

A kapcsolatok fontosabbak ami a DXN nemzetközi családjának bővülését okozza, mint a vagyonteremtés!

A jólét persze fontos, és ehhez nem kell más kezdetben, mint megosztani egy jó lét: a kávét!

Azokkal akikkel szeretnénk egy harmónikusabb és szorosabb kapcsolatot kialakítani.

Aki erre is sorozatosan nememet mond, mert van ilyen! tudni fogjuk, hogy sosem akart velünk időt tölteni! így a életünkben lévő kapcsolatokat is tisztázzuk, és akik hajlandóak találkozni velünk azokkal igazi értékes életet élhetünk egy olyan világban ahol a személyes kapcsolat egyre ritkább kincs az együtt töltött idő pedig drága ajándék!

Ez az alapja a DXN -életstílusnak!

 • Igazi élet,
 • Igazi kapcsolatok,
 • Igazi üzletek

 

 

Határtalanul: mert egy világban élünk,

célirányosan szelektálva mert ez nem csak egy üzlet,

erőt és egészséget merítve, amikor egy sárkányt lovagolhatunk meg,

és egy döntés kérdése csak: Mert mindez fejben dől el!

ápr

19

Magyarországon a gyógyhatású gombák táplálkozásban betöltött szerepe viszonylagosan alacsony maradt jótékony hatásuk ellenére is. Ismerjük a különböző gyógyhatással bíró gombákat, de mégsem élünk vele, és ez nem azok elérhetetlenségéből adódik.

Amikor azt halljuk Gyógyító hatású, vagy egészségre jótékony hatású gomba, az legtöbbször a Shiitake vagy a vadon is megtermő laska gombára asszociállnak az emberek, bár ezekből könnyű hozzáférhetőségük  és alacsony áruk ellenére még sem fogyaszt még heti szinten sem!

A legnépszerűbb gyógyhatású gomba az amit mindenki fogyaszt napi szinten az élesző!

Nem bazidiumos gomba, azaz ezek a gomba-fajok nem növesztenek kalapot, nyersen csak a legelszántabbak fogyasztják ugyan, de feldolgozva ételeinkben a kenyér és a sörélesztőt és a sütőélesztőt is rendkívűli népszerűség és rengeteg hagyomány köti mindennapi táplálkozásunk részévé!

Kár hogy gyógyhatása igen csak elenyésző...

 

Melyik a második legkedvesebb gyógyhatású gomba?

 

Ganoderma azon a helyen ahová minden magyar vágyikA hazánkban is megtermő gyógyhatású gomba a ganoderma lucidium, ami kiemelkedő tápanyag összetétele emeli ki az egészségre  jótékony hatású élelmiszerek közzül! 

Nagyanyáink még illetve már nem ismerték ennek a taplógomba fajnak a jelentőségét, magyarul pecsétviaszgombaként ismerhwti minden kisiskolás, de nagyobb jelentőséget nem tulajdonított neki a hazai mikológia tudománya, míg távolkeleten több ezer éve töretlen jelentőssége, a kínai császárok privilégiuma volt egy időben, mint európában a császárgalóca, és az örök fiatalság forrásaként tekintettek rá!

Magyarországon a rendszerváltást követően már eljutott a híre, de gyakorlati alkalmazása nem terjedt el csak az elmúlt 7 évben, Több Gyógyszertári készítmény és drogériás táplálék kiegészíítő is tartalmaz ugyan ganoderma származékokat, és több magyar gombatermesztő is sikerrel termeli már ezt a gyógyhatású gombát.több tízezren fogyasztják ilyen-olyan formában akár a vadon termett példányok ledarálva ké alkoholos  készített "kivonatokat", a legtöbben akik kipróbálják csodálatos erejét, előbb-utóbb rátalálnak a DXN különlegesen hatékony ám felettébb ritka, stabilan jó minőségű Ganoderma gomba extraktátumaira is.

ki felismri a külonbséget és annak az alkalmazási rendszernek az előnyeit amihez negfelelő mennyiségű információt is kap a DXN törzsvásárló a regisztrációval, érezni fogja ennek az előnyeit.

Nem kell többé keresnie egyébb étrend kiegészítítőket és életmód megváltoztató diétákat.