A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Október
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

okt

29

DXN 7. bögre Arany logóval

2016.10.29 - szombat

  img_6142.2.3_200

Új termék a DXN Europe Kft. kínálatában


DXN bögre arany logóval-

2,5 dl-es ürtartalommal

 

Fogyasztói ár: 750 Ft

 

Megrendelhető Regisztrációt követően a termékrendelés menüpontból.                                             

 

okt

26

Hollisztikus terápiák és gyógymódok lehetőségeiről tartottam debrecenben előadást a Lépéselőny Egyesület pszichológiai előadás sorozatának keretén belül, nem volt szó bővebben a ganoterápiáról mert bár szívesen beszéltem volna erről is, hiszen évek óta sikerrel alkalmazom életminőségem javítására de az idő szűkössége miatt inkább így és itt teszem közzé gondolataimat erről a témáról

 

A ganoterápia elsődlegesen mint egészség helyreállító táplálkozást kiegészítő rendszer mutatható be egy felületes szemlélőnek. A többi kissé zavaros idejétmúlt korok vagy inkább filozófikus jellegű alternatív terápiái között a ganoterápia szinte csak egy lenne a tucat kezelési mód között, mégis valami különleges és holisztikus jelleg figyelhető meg azok számára akik a DXN életstílust elkezdik magukénak érezni!


A holisztikus gyógymódok három alapja

 

Test, gondolkozásmód és psziché kapcsolata és kiegyensúlyozott teljes harmóniája adja az egészséget az egyén részére. Bármelyik számára vannak a fejlődést gátló tényezők akkor leépülést tapasztalunk az egészségben ez a mai holisztikus szemléletü klinikai és természetgyógyászati szemléletének megfelelő hozzáállás.

 

A Ganoterápia során a Test táplálékait tesszük teljessé, hátránya, hogy olyan ddózisban ahogyan a beteg magának adagolja. De ez egyben előnye is a rendszernek: Ha valaki csak egy csésze ganodermás kávét megiszik reggelente, már az is többet tett egészségéért mint aki hébe hóba betegségek idején bevesz egy nagy löket vitamint hogy megnyugtassa lelkiismeretét. A ganoterápia nem gyógymód, hanem egészség helyreállító kezelési mód, Nem helyettesíti az orvos tudását egy ganoterapeuta, egy ganoterapeuta tapasztalatait viszont felülmúlhatja a Ganoderma fogyasztásának közvetlen megtapasztalása Klinikai vizsgálatokkal igazolható hatásmechanizmusa. A reishi hatásait teljesebbé tehetjük ha megértjük a három alapszabályát a ganoderma fogyasztásnak, eről már régebben írtam egy bejegyzést.


Gondolkozás mód egészségesebb értékrendre átállítása a ganoterápia kezdetéhez képest csak akkor kezd megvalósulni ha valaki elkötelezi magát az aktív üzletépítő jellegű cselekvések és az üzleti gondolkozásmód és egyébb hasznos készségek elsajátítása, a tanulás mellett. Ehhez negyedévente üzletépítő szemináriumok hetente munkatársak számára tartott webkonferenciák, és számos lebilincselő és hasznos könyv mellett még mindenkinek az elekrtonikus korszak rengeteg lehetőséget biztosít ma már, hogy fejlessze gondolkozásmódját és törekedjen egy jobb élet megvalósítására.


A psziché kérdése sokkal ingoványosabb itt már kellenek külső segítők. Az egészséges lelki élet megtervezéséhez és megvalósításához is a ganoterápia mindössze a szervek egészségét, azt a streszt tudja oldani amit a betegségek okoztak az ember lelkében és érzéseiben.

A változtatni akarás a belső motiváltság persze sok nehézségen átsegít, de kellenek azok a társak akik segítenek Szponzor, a Gyémánt felsővonal, a vezetők akik a tanítói lesznek testvérvonalként a DXN családias kötelékei melyben a testvérvonalak támogatják egymást megbecsülésükkel.

De a legfontosabb kérdés: a Ganoterápia alkalmazója kinek adja tovább a stafétát, képes lesz másokat vezetni és tanítani? A veszteségeket, a kételyeket elfogadni de mégis a helyén kezelni? Ha  célja a személyes fejlődés és a teljes gyógyullás amiben a saját környezetét is képessé változik gyógyítani jelenlétével kapcsolatokat is és gondolkozásmódt is kiteljesíteni mások felé akkor lesz teljes.

 

A régi poén itt értelmét vesztetteA terv egyszerű, és hatalmas jutalmat tatogat azoknak akik felfedezik brilliáns útját egy hollisztikus módnak, hogy egészen egészséges életet élhessenek megbetegítő gondolatok és negatív energiát árasztó kapcsolatok nélkül. Olyat amiben a szellem és a lélek szerepe a fontosabb, de nincs a test sem elhanyagolva, hanem egy teljes életet élhet aki komolyan veszi a DXN-nyújtotta életstílus lehetőségét egy hollisztikus kezelésként megélve átélheti az álmait és megálmodhatja mindazt ami ma még elképzelhetetlen önmagának és a családjának.

 

okt

9

Vezetői csoport alakult

2016.10.09 - vasárnap

A DXN Menedzsmentje Mr Jijith N.K. Nemzetközi Marketing Igazgató vezetésével 2016. szeptember 28-án létrehozott egy magyarországi Vezetői Csoportot.

A Vezetői Csoportba azok a munkatársak kerülhetnek be, akik a DXN karrier Executive Double Diamond (EDD) vezetői szintjét elérték.


Mekkora a Vezetői csoport testülete jelenleg?

DXN Vezetői Csoport magyarországon

Ezen feltételnek megfelelve a Vezetői Csoport tagjai most magyarországon még csak hatan vannak, közvetlen felsővonalam is érintett ebben így bizalommal fordulhatunk hozzá, ha közvetlen és gyors segítségre van szükség a Vezetői Csoport tagjaitól,

Az ötleteket és problémákat a havonta megtartandó találkozókon vetik fel és beszélik meg a legjobb megoldást terjeszthessék elő, a legjobb megoldásokkal tudják támogatni a Mi tervünket is hogy találkozhassunk velük a csúcson.

Hiszen minden Magyar DXN munkatársunk, aki a jövőben az EDD szintet eléri, automatikusan a Vezetői Csoport tagjává válik. Jelen kvalifikációs feltétel visszavonásig érvényes.

 

 

Mitől lesz valaki EDD szintű vezető?

 

Az, aki a vezetői csoportnak tagjává akar lenni annak Executive Double Diamond (EDD) sintű vezetőnek kell lennie, ez nem valami hatalmi szint, nem kinevezése valakinek felülről irányítva. Sokkal inkább az eltökéltség, a kiérdemelt jutalom és a teljesítmény elismerése. Azoknak a Star Diamond*szintet elért vezetőknek, akik legalább  szponzoráltak már direkt a személes szponzorvonalukra 5 Star Diamondot.

Ez anyagilag is megérné önmagában is, de a lényeg az az erő, amivel ha öszpontosítanak egy problémára, több tízezer ember életét tudják oda irányítani ahol a DXN életstílus elkezdődik és ahol az aggodalmak és a félelmek semmivé változnak.

Ez az az szupererő amivel csak a legnagyszerűbb emberek bírnak, és ez az az erő amit nevezhetünk "Gano Power" nek is!

 

Star Diamond* =6 közvetlen szponzoráltja eléri azt a teljesítményt ami nem más mint 4500 PV teljesítése, ezt nem egy hónap alatt kell megoldania(bár érdemes) hanem halmozódva a saját és a teljes alsó vonalba tartozó törzsvásárlók vásárlásai után számolja a DXN,  és pluszban a 37%-os Star csoport bónusz elérése aminek feltétele vagy a teljes csoportjának forgalma eléri az adott hónapban az 5000 PV forgalmat. Vagy megoldja hogy 4 SA kvalifikálja magát a 6 meglévőből adott hónapban és a csoportjának összesített forgalma elérje a 2500 PV forgalmat.+

 

Természetesen a bónusz csak akkor jár ebben az esetben is, ha megvan a 100PV személyes forgalom!

 

Ezek után kijelenthetjük Nem könnyű bekerülni a DXN Vezetői csoportjába, csak piszkosul megéri, és nem csak az elismerés vagy az anyagiak miatt, maga a kihívás amit vállal az aki oda való olyan erőt képes adni, amit nem szabad félvállról venni.  Mit kell csinálni? Forgalmat növelni minden hónapban ez egyértelmű! Hogyan? Erről az üzleti lehetőségről itt tudhatsz meg többet.

okt

3

Nyerj a DXN-től Wellness hétvégét magadnak és a párodnak karácsonyraKi ne akarna nyerni egy 2 fő részére szóló wellness hétvégét?

Mert mi DXN regisztráltak, most egy játékba kezdünk, amit bárki képes könnyedén teljesíteni, az is aki csak most e percben csatlakozik hozzánk és a jólvégzett munka jutalmai mellé még itt van ez is Nyereményként:


 2 fő részére szóló 4 csillagos hotelben eltölthető wellness hétvége.


Oké, de mit is kell csinálni?

 

Nyereményjátékba bekerülés feltételei:

 

- Október és november hónapban is 150 PPV személyes pont teljesítése.

- Mindkét hónapban minimum 1 új tag szponzorálása, aki az adott hónapban vásárol minimum 1 db pontértékes terméket. persze DSP csomaggal többet ér, de most a szándéknak is örvendünk, elvégre itt a nyakunkon a karácsony, és ki ne akarna kedvesével eljutni szilveszter után egy wellnes hétvégére?


Promóciós időszak: 2016. október 01 - november 30.

 

Sorsolás: 2016. december 10-én a DXN Szakmai Napon

 

Ahová mindenképpen gyere el, a jegyek már kaphatóak és még kedvezményesen hozzájuthatsz ha most rendeled meg.

Ugyanis a nyeremény kizárólag a DXN Szakmai Napon személyesen vehető át, és másra nem ruházható át, más nem veheti át a nevedben!

 

 

okt

1

 

 

Autó Támogatási Program a DXN-nél CIP Car Incntive Program

 

Elindult egész európában a hivatalosan megnyitott piacokon az új DXN ösztönzője:

CIP - Car Incentive Program

Autó ösztönző program

 

 

Minősülési feltételek:

 

Promóciós időszak / Időtartam: 2016 október 01.  - 2020 szeptember 30. (4 év)

 

A promócióban résztvevő országok: Ausztria, Bulgária, Csehország, Spanyolország, Görögország, Magyarország, Románia, Szlovákia, Lengyelország, és az európai "Networker" országok.

 

 

Általános szabályok, feltételek:

 

-  A  promóció minden EU-ban regisztrált munkatárs számára nyitott. 

- Promóciós időszak: 2016 október 01.  - 2020 szeptember 30. (4 év)

- Csak az új regisztráltakat és Európán belül vásárolt pontértékeket vesszük számításba ezen promóció keretében.

- Az IOC csomag pontértékei nem számítanak bele az autó ösztönző program minősüléséhez szükséges pontokba.

- Az ösztönző havonta kerül kifizetésre a jutalékfizetés szabályai szerint és nem ruházható át más nem minősült tagra vagy más minősült tagra.

- A DXN fenntartja a szabályzat előzetes értesítés nélküli módosításának jogát, beleértve a promóciós időszak tartalmát is.

 

 

Európa - Autó ösztönző program

 

 

1. Minősülési feltételek

 

Hónap

Minősülés

Autó ösztönző 
(EUR)

PPV

Direkt új belépő

min 100PPV havi pontértékkel

PGPV

(személyes csoport pontérték)

1

>= 400

>= 1

>= 1,000

-

2

>= 400

>= 1

>= 2,000

-

3

>= 400

>= 1

>= 3,000

150

 

 

Megjegyzés:

 

1. A minősüléshez a fenti feltételeket egymást követő 3 hónapban kell teljesíteni.

2. Amennyiben a fenti feltételek teljesültek az adott hónapra 150 Euró ösztönzőre jogosult.

3. A kvalifikációs szint mindaddig fennáll, amíg az alábbi Fenntartási feltételek teljesülnek a következő hónapokban:

 

2. Fenntartási feltételek:

 

PPV

Új  direkt belépő min 100ppv havi pontértékkel

PGPV

(személyes csoport pontérték)

Autó ösztönző 
(EUR)

>= 400

>= 1

>= 1,000

PGPV x 5% or

Maximum EUR500

 

Megjegyzés:

 

1. A 36 hónapos autó ösztönző jogosultsághoz, minden hónapban teljesíteni kell a 2. pontban leírt feltételeket.

 

2. Az autó ösztönző havi értékének számítási módszere: Adott havi PGPV x 5%

 

 

                        Példa: 2,500 PGPV x 5% = EUR 125

 

                        A maximálisan kifizethető havi ösztönző értéke: 500 Euró

 

3. A cég 36 hónapig fizeti az ösztönzőt azzal a feltétellel, hogy a Fenntartási feltétel teljesítése minden hónapban megvalósul a promóciós időszak alatt.

 

4. Ha bármelyik fenti 3 feltétel közül az adott hónapban egy nem teljesül, a tag elveszti a minősülését.  

 

5. Az újra-minősüléshez, a fentiekben az 1. pontban leírt Minősülési feltételeket kell teljesíteni.

 

6. Amennyiben valaki teljesítette folyamatosan a 36 hónapos programot, ismét részt vehet a programban amennyiben újra teljesíti az 1. pontban leírt minősülési feltételeket.

 

 

3.  Promociós időszak

 

1. A 36. hónapos időszak a minősülést követő első hónappal kezdődik.    

 

Példa: amennyiben egy tag 2016. decemberében minősül a 150 eurós ösztönzőre, akkor a 36 hónapos időszak 2017. januárjában kezdődik számára és 2019. decemberéig tart.

 

2. Promóciós időszak: 2016 október 1. - 2020 szeptember 30.  Ezen időszak után a promóciót lejártnak tekintjük. Ezen időszak után már nem lesz több havi ösztönző kifizetés, abban az esetben sem, ha egy tagnak még nem ért véget a 36 hónapos minősülési időszaka.

 

Regisztrálj most, és vágj bele életed kalandjába