A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

nem látok, nem hallok, nem beszélek, csak kávézom

„A hitelesség ott kezdődik, amikor az általad kimondott értékeket a saját életedben is mered követni.”

-Csernus Imre

2010-ben próbáltam ki a DXN kávéját, előtte mereven elutasítottam, mert MLM és mert Instant kávé. Viszont a kíváncsiságnak mégiscsak engedtem, amikor megtapasztaltam szponzorom tényleg komolyan gondolja, mert még fél év múlva is ott volt ahol kell: készen arra, hogy bevezessen egy olyan életbe, ami számára a valóság.

Miért lettem elkötelezett DXN termék fogyasztó

Mit mondjak, kételkedve kezdtem bele a DXN ganodermás kávéjának a fogyasztásába, főleg amikor megtudtam a három legfontosabb szabályt:

1.       a Ganoderma fogyasztó igyon bőségesen folyadékot, hogy amit a ganoderma szervezetünkben eddigi életünk során lerakódott mérgeit kimozdítja a beágyazódásaiból, a kiválasztó szerveink képesek legyenek kimosni a keringésünkből. ez nem lehet kevesebb mint 2*1,5 liter tiszta víz és ami folyadékot még megkívánunk, kivéve alkoholos italok

2.       Mint minden gasztroterápia a ganodermának is idő kell, hogy orvosi eszközökkel mérhető változásokat produkáljon ez idő alatt nem szabad abbahagyni vagy csökkenteni a ganoderma bevitelt a szervezetbe, mert nem éri el a kívánt hatást, ez jellemzően annyi idő mint amennyi idő alatt megiszik az ember egyedül 3 doboz kávét szép lassan azaz legalább 6 hónap*

3.        A Ganoderma nem az Orvosi kezelés vagy ellátás helyett van, ha bármilyen Tünetet betegség előjelét észleli a ganoderma fogyasztó magán az azt jelenti ideje elmennie orvoshoz mert a betegségeket az orvosok gyógyítják, a ganoderma az emberi szervezetben a harmónikus egészségi állapot talpra állításában működik mint valamiféle katalizátor, nem pedig gyógyszer.

Ezeket nem nehéz betartani, viszont hosszú távon fenntartani csak az tudja és ezért elérni a kívánt változásokat az egészségében aki ismeri és megfogadja a ganoterápiának 4 alapelvét is:

Örömmel tölt el az a változás sorozat amit szervezetem öngyógyító képességét felerősítve fokozatosan, olyankialakult é életfogytig tartó örökletes és szerzett betegségek látványos visszaszorítását segítette bennem, amelyekre az orvostudomány nem vállalkozott addig a gyógyszeres kezelések is csak a romlást csökkenteni voltak addig hivatottak.

Ahogy tapasztaltam a pozitív változásokat egyre több terméket építettem be a hétköznapjaimba, és mivel családom tagjai is amiben persze sokszor volt rövid visszaesés is

 

Miért foglalkozom az üzlettel?

 

Mert mi érezzük miben javít már az előtt is, amikor még nem dől a lé, hanem a kiadások rovatban szerepelnek a termékek, és ezért is merem ajánlani!

Mert már látom milyen egyszerűen működik a közvetlen ajánlás rendszere, és milyen egyszerűen el lehet érni az első igazán komoly szintet is!

 

Én sem a csúcson kezdtem, de igazából mindenki ismeri azt a régi mondást: „Egy gödör ásását leszámítva kevés dolog van, amit rögtön legfelül lehet kezdeni.“ /Harry Lorayne/ Mert ez egy olyan rendszer, ami képes volt felnőttként kezelni, és rám bízni mit kezdek az információkkal.

ITT  nézz utánna MOST

 

Neked mik a lehetőségeid ezzel?

Nézz utánna a Dinamikus Start Program hogyan tud neked gazdaságosabban meghozni a kívánatos sikert Itt Tájékozódhatsz

 

Ha az érdekel mit fog látni ebben a legtöbb ismerősöd ezeket a videókat nézd végig!

 

Ha az érdekel hogyan hat a ganoderma itt többet megtuddhatsz erről

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on